Gambo fresh from the oven ~ Irma Hasmie dah berhijab... Suuwiittt sangat both of them!



gambo amik dari Fanpage Wardina!

 rasanya semua dah tahu kot Irma Hasmie dah berhijab lepas die balik dari umrah...Alhamdulillah...

tadi dok belek telek FB Wardina... then, die update status yang die dengan irma that time... tak lama lepas tu, die upload gambo ni.. sweet kan dorang? manis cantik menawan!! harap wardina leh guide Irma untuk pilih tudung yang sesuai... suke tengok Irma dah bertudung! moga kekal begitu...

19 comments:

dilazfamily said...

cantik kan...sopan gitu.
suka tengok bile orang ada hati nak bertudung. cute

..nOj.. said...

comel kan irma pakai tudung. alhamdulillah. terbukak dah hati dia. suka tgk irma. lembut je

ibu qaleesya said...

moga kekal bertudung lah ye

deelira@deeliraz said...

comelnya..alhamdulillah..
semoga seiring dgn sikapnya nnt.. dan kekal bertudung

AshAnas said...

irma sgt cantik bertudung.... suka tgk muka die... comel!

Iela Fazielah said...

alhamdulillah...

BIONIC WOMEN said...

2,2 cantik..manis..
masa tegok selami jiwa aritu,
menitis air mata dengar pengakuan Catriona ross tu..huhu..

[-suziey-] said...

cantik..alhamdulillah..hidayah dr Allah utk tetamunya :)

::Mamalyna:: said...

cantik pun... harap2 die ikut camne wardina bertudung... jgn nampak leher sudah..

eima said...

cantek ..........

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alhamdulillah..
chantikkk.. mmg manis bertudung!

Aleyn said...

Sweetnyer Irma bertudung...nampak seri dan sejuk gitu...

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah...dah terbuka hatinya..

zaRRyn said...

cantiknye.moga2 lepas ni,lebih ramai artis yg btudung.. :)

Ena said...

cantik..

moga kekal bertudung la lepas ni.. ;)

munna said...

kalau dah cantik..pakai macamanapun tetap nampak cantik... semoga berubah bertudung berkekalan...

✿ etiey erywan ✿ said...

alalahi comelnya... dah dapat seru agaknya erk.

notti netti said...

cantik sangat! semoga dia jumpa jodoh yang sesuwai....

LiErOSe~QiEmi said...

klu aku tak tgk entry ko aku tak tau pun.. hahahaha... cantik wehhh rugi nabil tu sia2kan minah ni