Semua orang perlukan Mak!


ini semua pengaruh rakan blog sebaya! hehehe.... pengaruh yang best la, of course...

 tadi nampak Wansteddy publish kat FB die pasal movie ni. bace review kat belog die pon cam best!

pastu baru teringat adik² kat umah tu... my parent kan pegi umrah, so adik saya stay kat sini. lagi pun sekolah tengah cuti kan... kesian pulak kat dorang tak pegi mana².. dok melanguk ja kat umah tu...

so, lunch hour tadi saya pegi Alamanda.. beli tiket wayang cite ni - Mars Needs Moms... cite kartun, so hadif pon takde la bosan kan!

4 tiket dah dirembat! hari ni kan Rabu, so harga tiket sekeping RM6 jerk! jimat duit... hehehe...

ramai jugak orang kat GSC tadi.. cuti sekolah kan! budak² remaja la paling ramai sekali... ade datang ngan kawan², family... couple pon ado! kecik² dah pandai ek! ^_____^

7 comments:

eima said...

kakak yg penyenyang bagus nye ..huhu
aku tak dak adek ....sedey mak pun tak dak ...lagi sedey ....

MrS. F!zA said...

hadif tk tgk ibu yg tgk lebih ni..huhu

Wansteddy Tales said...

enjoy movie miss K! mmg besh tonton beramai-ramai :D

MRS. K said...

eima ~ baru tau ka? hakhak..

Alfatihah buat arwah..


MrS. F!zA ~ sama2 lebih.. boleh?

munna said...

kalau org pegi tgk wayang... gerenti jeles... huhwaaa... kat sini takde panggung wayang lah...

BIONIC WOMEN said...

me pun teringin nak layan malam nih.
summit pun dekat jer, tapi beg x kemas ag nak balik kg esok..huahuahua

Aleyn said...

eh best tak kartun tu...lama tak bawak budak2 gi tgk wayang....

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay