Berpesta di Fun Fair Nilai

 
Semalam adalah hari besdaynya paklang hadif.. so, haruslah besday boy belanja kan? ahakss.. dalam kui 8.30 malam, we all ke Perantau Hill, Sungai Merab sana dengan naik kete baru makteh hadif. huhuhu...

lepas makan semua, besday boy request nak ke Funfair Nilai pulok!! nak lepas gian katanya... lama beno tak pegi funfair... so, ke sana lah kita! lagi pun, si hadif ni pon dah pandai ngaruk nak ke funfair jer sejak apak die bawak round² kat situ 2 hari lepas... huhuhu... 

funfair ni depan tesco baru Nilai... ok la, even takde la meriah sangat, tapi ok la jugak dari takde pape kan?

jom layan gambo! pakai henpon jek!! ini je yang ado...


 peace kacang pis versi ibu hadif

 budak ni boleh pulak takmoh naik mainan sorang²... haii laaa.. tak sporting betui malam tadi...

 dah tak pasal² omak pulak kena teman naik choo choo train ni... hahahah... padahal mak nye yang berkobar² nak naik... anak relax jek!

 Ali Baba ni menggerunkan jugak hokey!! ala² cam celero genting tu! huh! sorry la haku nak naik, kang turun mau nyer pening-pening muntah...

 ini la besday boy yang diraikan... skang ni tengah kursus TNB kat Ilsas Bangi...

last sekali sempat la naik benda pusing² yang macam eye on malaysia tu... huhuhu... gerun gak weh naik ni... takut jek sebab tak konfiden benda alah ni kukuh... kalau eye on malaysia tu, ok lagi! huhuhu

sempat snap dari atas.... kecik jek funfair ni.. orang pon tak ramai.. tunggu hari cuti baru ramai kot... 


p/s : dapat pegi funfair pon dah gumbira sangat... asal anak hepy, kite pon hepy sama....


12 comments:

eima said...

bukan paklang dah start nk praktikal ke ??

MRS. K said...

eima ~ praktikal mendenye wei? adik aku lama dah keje..

eima said...

@MRS. K

la ye ke...hehehe
aku ingatkan kursus pe..hikhikhik

besh la sape kawen ngan adek ko ..panel besh...
die keja ape ek ...meh aku promote ngan sepupu aku yg comey²

mummysyafie said...

dulu kalau gi funfair harus bedal main segala game. tapi skrg dah tak berani. urat berani dah byk putus

Shinnaz Ahmad Rasid said...

handsome lah pak lang. Hi pak lang ;p

Siyes. Teringin nak pergi. Tapi entah nape tak pergi-pergi sampai lah funfair tu dah takde. Nak pergi. Nak pergi! Best kan?

monalea said...

mcm syok je kay.kat puchong ni kadang2x ada tapi tak pernah masuk.

tunoor73 said...

nk kena pegi gak nii...lalu mlm tu cam tutup jer....

BIONIC WOMEN said...

asenya last gi funfair masa bujang trang tang tang dulu...
tu mungkin over than 10yrs..

*naper laki ku x pernah ajak gi funfair nih..naper?naper???..huhu..
nak soal ler kang

MRS. K said...

tunoor73 ~ baru bukak ahad ari tu rasanya

ummiaqeef said...

ish lamenye x g funfair..tp kan kalau g situ sure duit kuar laju mcm air, hehehe

.::Lynn::. said...

bukan ibu paling hepy ker?? hehehhe

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

kita pun last week bawak balqis pi fun fair sampai dua temak mak pegi tau...puas sonot anak dara main, sampai tak mau balik la, eh baju hadif sama cam baju balqis la...ahak...