Camwhore Anak-Beranak



 ni gambo Sabtu lepas, masa ikut rombongan cik Nisah pegi Gambang. 1st time nih ikut rombongan meminang anak dara orang. ^____^

yang ikut rombongan ni ade 8 bijik kereta... bayangkan lah, dari Bangi ke Gambang tu, ade la 4-5 kali we all berhenti.. ye la, pegi ramai² kan. kejab² kete ni benti nak terkucil la, benti rehat la.. dah nama pon rombongan, satu kete benti, semua la kena benti jugak.. huhuhu...

yang paling syiokkk tentula golongan bapak-bapak nih.. tiap kali benti, tiap kali tu la dorang berasap. huh! 

 ni gambo camwhore dalam kete.. nak hilangkan bosan dalam perjalanan kononnya.. huhuhu

 hadif ni kalau nak bergambo kena tengok mood die.. time ni mood die ok.. so masa ni la nak suh die senyum ke, sengih nampak gigi ke..


 aksi tunjuk langit.. huhuhu.. ni aksi feberet hadif.. landing baikk punya atas bahu ibu...


 ;)


 masa ni kakak sepupu hadif, si Balqies pon naik kete ngan we all.. die taknak naik ngan mak abah die sebab nak berkawan dengan hadif...


p/s : entry pasal pegi meminang akan di up kemudian...

7 comments:

munna said...

anak comel.. mak cantik... camwhore pun menghasilkan gambar yg cantik...

MRS. K said...

munna ~ awww..awww.. maluuuu...

Ena said...

ENCEM TOL LA ANAK BUJANG NI..

Bionic women said...

Dhiya jeles dah tadi tengok ada makwe kat sebelah hadif..ahhaha.seb bek sepupu..

hencem nantu mama..hehehehee

eB ezrin said...

wo ho mho, dh ader yg cop eh? ;p

Ummi Rania Raffel said...

cantiknye gigi hadif..

eima said...

hadif dah pandai bergambo ceria la... sgt comey