Himpunan Sejuta Belia, Putrajaya...



sampai ke ek jumlah sejuta tu?



gambo tak banyak pon snap.. malas.panas

kami park kete kat Masjid Besi.. memang jauh jugak la kami berjalan. tapi kami steady. sanggup tu berjalan... kekeke...

destinasi pertama, kami ke Perbadanan Putrajaya. kat situ ade pameran kereta antik.. snap gambo pastu blah...
jejaka² berbaju oren

then, round booth sepanjang jalan Presint 3-4... pas penat, benti rehat kat khemah pentas utama.. ayah n paklang hadif pegi tengok cuprix kat sbelah pentas ni.. kami yang penat ni, rehat jab kat sini

time ni ade show dari chinese artist.. dorang nyanyi lagi korea. ala k-pop la kononnya.

hadif tengok gambo ni die cakap, 'hadif tido'. kekekek... boleh pulak camtu

masa lepak² kat situ, terjumpa pulak kawan makteh, aisyah. die reporter paper utusan rasanya.

tengah dok lepak tu, ade sorang pakcik berkopiah putih lalu depan we all.. time tu show artis chinese memang tengah gamat la.. pakcik ni boleh pegi sound budak² belia kat situ jangan tengok show tu. ye la, artis tu boleh tahan seksi jugak.. huhuuh... memang nampak betul pakcik tu marah.. agaknya die marah pasal orang Islam tengok show² macam tu...

i nampak tua ke, makteh yang nampak tua? kekeeke

dapat bergambo dengan poster upin ipin pon jadi la...

dalam kui 1.30 pm camtu kami dah gerak balik.... 


6 comments:

cikmOt said...

aku jugak yang tak p...kesiannnn

kayyana said...

rajinnye pegi..me blek kg.. rugi tak dpat g hari belia ni .. msti havoc giler

Cik Kamoo said...

hari belia panas sgt....tp pegi jugak heheheh

eima said...

aku tak pegi punnn... mls....

eB ezrin said...

best la eh?... eB x gi pn... balik kg... ;p

etiey.com© said...

heheh meriah kan...program ofis ada juga yang kami buat kat situ.. tpi saya dikecualikan hehehhehe