Gigih!


semalam baca entry Izan yang INI, terus tinggal komen nak pinjam novel Kasih Yang Suci aka Nora Elena... then, chat ngan die kat FB, die suh turun opis die pegi amik.. ape lagi, sepantas kilat saya pegi dengan Lynn nak pinjam novel punya pasal..

Kasih yang Suci idaman kalbu....
(izan, haku pinjam gambo)

dah banyak kali keluar masuk kedai buku cari novel nih.. tapi nan ado.. nasib la izan jadi penyelamat... pinjam jek, so dapat la save duit beli novel. kekekek.. tapi novel ni memang dah sold out pon. kat simpanan penulis die pon dah abiss....

start baca novel malam tadi dalam kui 8.00 pm camtu.. then, kui 11 dah stop baca... pagi ni bos takde sampai petang, so apa lagi? teruskan la pembacaan... huhuhu... dalam kui 11 pagi tadi dah khatam satu buku... kekekek...

cepat beno bace kan? huhuhu.. sebab saya skip part yang tak best.. part watak² tak penting, watak yang takde dalam tv semua saya skip... kekekek... lagi pun, nak kena cepat sebab ramai lagi tunggu turn nak baca nih!

kesimpulannya, saya suke lagi yang drama punye kot! sebab lakonan kan? nampak real wataknya... kalau dalam buku tu kena berimaginasi... huhuhu

thanx Izan Cik Mot.. ko dah realisasikan salah satu impian ku... kekekeke...


11 comments:

..nOj.. said...

eeeii geram betul blog ni. jenuh menaip ilang plak.

aku tnye td, best ke cite tu wei. siap masuk dlm impian lg. ceh betul

eima said...

semua pakat dok angau ngan nora elena kan

cikmOt said...

hahaha, ko memang gigih weii...kalu masa studi spm ko gigih gini, sure ko dapat result meletup punya...silap2 jadi doctor bukan PA cam skang...lalala...

p/s: weii drama mang la best, seme hero ensem depan mata tak perlu nak bayangkan hero sendiri yang tampan, hensem segak bergaya...silap2 saiful apek yang ko bayangkan...hahaha...

MRS. K said...

..nOj.. ~ cer try tengok dulu

MRS. K said...

cikmOt ~ result aku memang meletop top pon wei.. tapi aku tak minat jadi doktor lah! muahahaha

ape kelasss ko apek!

eT said...

kt karangkraf ada...
diorang ada wat diskaun...huhu

LiErOSe~QiEmi said...

aku macam penah bace novel ni.. tapi nape macam tak ingat ek.. aku rase sebab aku bace je kot novel2 ni tak penah pun selami watak hikhik..

munna said...

DAH LAMA TAK LAYAN NOVEL2 NI...

nur easy said...

betul2 gigih ni..best2 ;)

Ilhamny.com said...

nak pinjam gak...hahaha

dah lama xbaca novel sejak anak dara, sbb sy kalau stat baca mmg perlukan komitment yg tinggi, krg anak kacau, ilang mood..

[-suziey-] said...

seth yg rogol elena kan?