Lunch di MJ Cafe, Kampung Nelayan, Perhentian Island



MJ? 

Malam Jumaat?
Michael Jackson?

tidak la haku tahu ape maksud di sebalik MJ tu. huhuhu
haku pegi makan jek kat situ.. hehehe..

well, high recommended kalau korang nak makan kat sini!

MJ Cafe

eceli, kat dalam Kampung Nelayan ni, ade banyak restoran.. suke hati la nak makan kat mana. tapi sebab MJ Cafe ni mengadap laut, makan bawah pokok pulak tu, so kami prefer makan kat sini lah.. sambil makan, sambil telan angin.. muahahaha...


 see, baju basah lagi nih.. baru balik snorkeling la katakan.. then terus pegi makan..


 ramai jugak pelancong makan kat sini.

ngam-ngam soiii dah tengahari.. so, boleh la tayang gambo foods.. hehehe...

 udang masak apetah.. tak ingat.. huhuhu. sedap kuah die


 ikan masak tak-ingat-jugak! huhuhu...

semuanya tak ingatkan? agaknye kena pegi sana balik, and try makan lagi sekali baru ingat kot! heheeh... rindu perhentian........


 nasik putih..

masakan die sangat la sedap!! kuah lauk pauk tu boleh hirup² lagi.. huhuhu.. total makan semua campur air dalam RM23.++. lebih kurang harga tu la...


dah kenyang, jom balik chalet... hehehe...


p/s : lapar la pulak.. lunch panjang ni nak pegi mana ek??


6 comments:

Ena said...

tak g mana2 & tak lunch juga.. kenyang lg sarapan tadi.. yela sarapan pun dah jam 11.00 hihi..

eima said...

semua kena naik boat ek ...
pesal hadif tak pakai life jacket ??bahye o0o

MRS. K said...

eima ~ ye le.. nak gerak ke mana2 semua naik bot.. die takmoh pakai..huhu

deelira@deeliraz said...

sedap..sedap.. tp knp lupe nama...hehe. nama dia sure pelik2 x pernah dgr sebelum ni kan..

Bionic women said...

nampak makanan macam best..yelahkan fresh

barracuda holiday said...

INGINKAN PERCUTIAN KE PULAU PERHENTIAN DENGAN HARGA 300 3D1N(FULLBOARD PACKAGE) SILA HUBUNGI WATIE 0199845756(WHATSAPP)