Eksklusif! Belum pernah ditayang pada umum...



wahhh!! eksklusif lahhhh sangat kan! 

1st time ni nak tayang UV.. ye la, segan doo... belog kecik saya ni bukan ramai pengujung pon.. average dalam 300-350 uv je kalau hari bekerja... kalau hari cuti tu hermmmm.... nak sampai 100 pon berjanggut!

anyway, terima kasih uolls sudi bace belog saya ni. ^___^

 
 UV 25-31 May 2011

UV paling tinggi setakat ni adalah 516 (yang bertanda merah tu). time tu semua paper kat Malaya ni kecoh pasal Ashraf Hafiz nak tukar jantina... so, agak hottt sikit entry tu..

entry ni sekadar catatan peribadi k! 


p/s : follower beribu² pon belum tentu semua masuk blog kite kan? belum tentu UV mencanak² naik.. tapi so far, nasib la belum ade lalatsss yang tak puas hati dan suke jaga tepi kain orang... huhuh..

8 comments:

Cik Kamoo said...

byknye UV...kita tak sampai pun byk tu

eima said...

aku nye ckit je... seratus pun tak penah cecah lagi...kesian<---(sebut nada mail dlm upin ipin)

ibuayahdamia said...

tahniah...okeylah tu..nampaknya makin ramai yg mengunjung disini...

hyazz said...

syabass k...usaha lagi...hahaha

dilazfamily said...

cayalah...terbAIK

Ena said...

syoknyer...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

perh banyak tu UV mesti masyuk BE kat blog ni kan

dibiuscinta said...

bestnye..tp nk tau gak UV tu pe?ajar lew pe patut..