Kad Kahwin Mizz Nina & Noh Hujan Ala Jepun

kad kahwin mizz nina noh hujan

Kalau hari itu kad kahwin Zed Zaidi bertemakan Facebook, kad kahwin Mizz Nina dan Noh Hujan nampaknya lebih menarik dan tertarik. Bertemakan kimono, pakaian traditional orang Jepun, kad kahwin mereka berdua ini sesungguhnya menunjukkan kefanatikan mereka terhadap budaya Jepun. 

Mizz Nina dan Noh Hujan akan dinikahkan pada 1 Julai 2011 ini dengan wang hantaran sebanyak RM11,000 dan mas kahwin RM888.88




6 comments:

Bionic women said...

macam2 sekarang kan..kita dulu sepesen jer..hahaha

Sitisifir10 said...

kite dulu kad kawin potostet je....sub subbbbbb

eB ezrin said...

canteknyer... musti budget besar kan?

LiErOSe~QiEmi said...

ala.. tak leh nak view kad dia.. ermnn...nama pun artis weh, harus la ada kelainan.. hihihih..

mummysyafie said...

dulu kad biasa je..sob..sob..

nasib baik kawen gak..tapi cantik la kad ni

Farra Dhelina said...

mcm2 ado ye..