Pemenang Giveaway tak Redeem Hadiah...



memandangkan Pemenang brooch ni tak kasi details even saya dah tinggal pesan kat belog die, so petang kang saya akan buat cabutan yang baru... 

sorry kepada 2 pemenang lain, saya belum post lagi hadiah uolls.. ingat nak post kan sekali, tapi pemenang 1st tak timbul² pulak... dah lama sangat peram hadiah sponser ni. so, tunggu petang kang saya kasi random hokey!

thanx for reading this!
p/s : sebenarnya, pemenang yang kena alert or penganjur yang kena bagitau result kat pemenang tersebut yang die menang? mana satu yang betul?


9 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

lawa broach tu...

dilazfamily said...

nape tak bagi details tu..lawa tu brooch. mana tau ada rezeki dapat.AMIN.
rasanya pemenang yang kena alert, tapi kalau penganjur dah inform still tak alert susahlah

etiey.com© said...

cantik sanagt!

UHUSS said...

penganjur kene gitau..hihi..

kakngah said...

awak.. kite dah emel detail semua pada Wednesday, May 11, 2011 10:08 AM.
huhuhuhu!!!
tak dapat emel ke??
masa tu cuma inform klong yg dia menang sekali. cuma terlupa nak tgglkan komen kt n3 tu..
valid lagi ke tak ni??

deelira@deeliraz said...

2-2 kena main peranan tp kalau dah pemenang tu x muncul2.. paham2 je ler..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ader yang tak nak ke brooch tu?cantik balqis mesti suka sebab pinky colour

hyazz said...

alaaa...susah susah hantaar kat aiii jer lah...hehehe

mummysyafie said...

akak pun kena gak..ada sorang lagi pemenang tak antar address. dah bagitau kat blog..dah komen kat blog dier..tapi still no respon.