Selamat sudah masuk dalam pewutt!



ok. dah dekat lunch hour! yeay! nak pegi jualan. double yeay!!


semalam saya kasi publish kupon ni kat belog.. ade yang print tak? 

ye, ye, saya dah print! sendiri print daa..
dah redeem pon. selamat masuk pewutt. kenyang. Alhamdulillah..

balik keje semalam, amik hadif kat taska, then amik makteh pulak kat umah... terus berdesup pegi mcd Nilai... cadangnya nak makan kat situ, tapi si hadif nak member** pulak! so, tapawww je lah.. huhuhu

 kupon tu untuk beger je tau! fries dengan air ko kena tambah duit sendiri lah!


 buy 1 FREE 1


 double cheeseburger!

sedap jugak ek! 1st time makan... sebab selalu kalau pegi mcd, i oder mchicken or ayam goreng jek...



 p/s : sian ko manje.. tak sempat print eh? tu la ko, lain kali refresh belog haku 3-4 kali sehari ek! hakhakhak... takpe la, kalau ngidam pegi je la mcd tu... takde buy 1 free 1 pon takpe...huhuhu..


5 comments:

Aleyn said...

I pun terlepas jugak...padahal i pun ader buat entry kupon ni..uhuk...

zaidah said...

tak bleh tengok.....dugaan....huhuhu

mamamarissa said...

pun dah selamat masuk perut semalam :D

eima said...

tak ngidam punn ...dah slalu mkn .. cuma rasa rugi je ..hehhehe

unai a.k.a puan.U said...

burger special kat tepi jalan pun sedap jugak...bolehlah nak lepas teringin mkn burger kan? kat balik pulau ni takda mcd la.. sob2..