AsiaBrands Stock Clearance l Shopping secara lite-lite

 
Hari Selasa baru² ni lepas amik Hadif kat umah pengasuh kat Presint 14 sana, aku terus belok ke Presint 16. kat situ kan tengah buat jualan clearance stok. tahun lepas pon ada buat jugak jualan ni. 
 
even aku tau jualan dia tak best (refer pada sale taon lepas) tapi tetap nak pegi... muahahha... perempuan kan? pantang dengar perkataan SALE tu. kat Putrajaya ni asal nak raya jer, macam² mak nenek SALE dorang buat! semua nak menghabiskan duit.. huhuhu... salahkan sale pulak, padahal diri sendiri yang tak tahan godaan. muahaha...


ada macam² brand hokey masa jualan ni.. tapi baju-bajan adalah stok zaman pak kadok mana ntah.. yang okey skit pon aku tengok brand Disney je la.. tapi mostly untuk baby bawah 12 bulan. brand yang lain tu banyak takde saiz...
 
eh, sale ni still berjalan yek until Ahad ni, 21 Ogos 2011... sesapa yang terasa poket tebal lagi tu, sila la terjah coz ada certain barang aku rasa murah jugak!
 

ni la pemandangan dalam dewan Presint 16 tu. semua baju bajan die main longgok² jek.. pepandai la korang seluk.


 kalau nak beli botol susu Anakku, murah jugak la.. dalam RM8 ke atas.


 aku rembat seluar ni untuk hadif.. harga dalam RM21.90 kot..


 ni untuk laki aku.. brand ntah pape, tapi sebab murah RM19 jer, so aku rembat jugak...

kaum wanita memang macam ni kan? asik ingat laki dengan anak jer... untuk diri sendiri tak beli ape pon. (padahal rasa bersalah coz diri sendiri punya dah setel untuk raya. laki n anak tak beli pape lagi. huhuh)


2 botol  baby bath ni harga RM13 sajok.. murah la kan?


rehat ari Jumaat yang panjang ni nak buat ape ek??

6 comments:

ummiaqeef said...

thn lps ada pegi, x best sgt..rembat sepasang je baju aqeef mase tu gambar batman sbb takut hubby bising beriya2 pegi tp x beli ape..haha..

♥cikmOt♥ said...

bukan ke ko p butik fareeda...hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tak tahu pun...hahaha tapi mesti size kecik2 kan...

MRS. K said...

ummiaqeef ~ taon ni pon same.. tak best jugak

♥cikmOt♥ ~ iya..iyalah

@e_da said...

sy pun pegi sale ni tp kat keramat

eima said...

tak besh ..aku dah pegi minggu lepas... cam mahai je aku tgk ....