Menyopingkan diri di Metrojaya Sale PICC pulak


pergh... penuh jadual aku dengan aktiviti soping jek... tapi sampai skang baju raya anak dengan laki tak setel-setel lagi.. huhuhu...

 aku pegi lepas balik kerja.. balik umah dulu, mandi siap semua bagai, then dalam kui 6.30 petang aku gerak ke PICC. ala, umah aku dengan PICC tu sekangkang kera jek jaraknya.. tak sampai 5 minit naik kete.. huhuh...

time tu memang orang tak ramai.. ye la, semua pakat kalut nak bukak puasa kan? kami laki bini jek dok sibuk menyoping. huhuh.. tapi bekal kurma dah siap tapaw masuk beg, in case kena bukak pose dalam tu kan? huhuhu...

 petang² ni malas nak berceloteh... layan gambo hasil sopingan aku je lah ek!

 spender hadif.. skang kan hadif dah ke arah free diapers, so aku standby siap² la slua kecik ni.. harga RM10 utk 3 lai.


 lama tak soping baju sendiri.. so, haruslah merembat kalau dah berkenan. RM33 kalau tak silap.


 baju batman n robin untuk hadif. harga RM13


 kemeja biru muda untuk hadif lagi. harga RM13 jugak.


 ni apaknya punya harta...

okey, itu jek hasil borongan di Metrojaya Sale PICC Putrajaya. hehehe.. 


p/s : baju melayu apak dengan anak tak beli lagi!!! tapi sampin nya dah ada. muahahaha...

12 comments:

eima said...

wahh hadif dah nk free diapers ??huhu fahim aku tu ... tah bila la .. mama die mls sgt

eima said...

wahh hadif dah nk free diapers ??huhu fahim aku tu ... tah bila la .. mama die mls sgt

syariza09 said...

mak2 kalo shoppingmmg ada sikit lupa daratan hehehe

♥cikmOt♥ said...

eh beli sampin dulu...baju kendian...hebat ni...hehehe

MrS. F!zA said...

byford..brand peberet laki ku jgk tu...suka ah spender merah ang2 hadif tu..leh pakai ngan baju melayu nti

MamaYatie said...

baju t-shirt apak2 banyak choice tak?cian lakiku belum berbaju raya

MRS. K said...

MamaYatie ~ banyak giler... brand pon semua okey

ummiaqeef said...

haha..tgk spender hadif teringat aqeef. haritu g manjaku bangi dia nmpk spender gambar cars tu sibuk nak beli. dia kan addicted cars jugak. aku ckp ni spender tp dia nak jugak. nak x nak apak dia terpaksa bayar..dah la mahal, 3 helai rm19..kahkah! xpela leh simpan utk dia lps free diapers nti..hehe..

dilazfamily said...

apak ngan anaknya je.maknya tak de ker?

Kniedaz said...

wah...g shopping...kami dah siap shopping dah...hehe

Ya ALya said...

pas ni terjah shopping mana yer.....hehehehehh

Bionic women said...

percaya atau tidak, kami x menyoping ag untk raya, xder mood ler.
baju dhiya jer yg beli tu pun beli siap2 online..kesian x?