Baju Raya Haji. nggeeeeeeee ~

.
*konon.....


*gambo fresh baru snap tadi...


baju ni beli kat Jalan TAR minggu lepas. ala.. beli yang murah² jer! siap jahit RM39 sajok! suka sebab line menegak menampakkan haku kurusss skit... muahahahha...



umum tahu *cett... bajet aku glamer* mak aku kan sakit, now kat HKL. dan sepatutnya turn raya haji ni kat kampung aku... tapi since mak aku kat sini, so ayah n adik² aku sume akan BERAYA di Putrajaya... selalu anak la kena balik raya kat kampong, ni terbalik pulak! huhuhu.. nak buek camno kan? takdir....



Alhamdulillah, lepas mak aku kena operate, beliau semakin sihat.. semalam aku pegi melawat nampak la muka CERIA mak aku.. takde la mengadu sakit kepala lagi.. mak aku kena operate di kepala, tebuk skit kat dada n perut untuk masukkan tiub... so, bila terbatuk tu ada sikit sakit la... so far, mak aku cakap sakit kepala tu dah kurang.. Alhamdulillah... harap² cepat la mak aku kua spital... korang tolong doakan jugak yer... <3


.

7 comments:

@e_da said...

semoga mak K akan terus sihat...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

semoga mcik cepat sembuh..amin...

eh, linda pun last week beli bju rm39 gak kat jln tar..tp corak lain..:)

~aSHa~ said...

semoga semuanya sihat2 belaka

|| NaFiRaa || said...

alhamdulillah... tumpang happy jugak.. moga lepas nih akan makin sihat..amin

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah syukur..

raya kat mana2pun takpe..
janji dpt berkumpul 1 famili
nak2 tgh ada masalah camni, terima seadanya..

selamat hari raya!
hepi besday in advance to hadif ensem! :)

::Mamalyna:: said...

alhamduilllah... semoga mak cepat sembuh...

pearl said...

kasihan mak you. dengar cerita pun dapat rasa sakitnye kan. moga cepat sembuh