Cuci Gambar Online l Jimat Masa, Tenaga dan Wang

.

dulu ada terbaca kat belog sape ntah pasal cuci gambo online nih! then, terus aku bookmark kat pc eoeonline sebab memang dah bercadang nak anta gambo untuk cuci.... tapi tak penah nak cuci pon.. huhuuh..

then bile adik aku sibuk nak buat kad kawin, baru la aku teringat pasal cuci gambo online murah nih!

gambo yang siap dicuci... 

eh, sebelum korang tanya meh aku terangkan... kad kawin ni kami buat stail poskad gitew... belakang kad ni nanti kami akan tempek map/undangan kawin... huhuhu.. penah buat macam ni untuk kad kawin belah lakiku 4 taon lepas... hehehe.. kira adik aku ciplak idea la nih.. hahahha...

aku upload gambo kat website tu untuk cuci ari Khamis minggu lepas... semalam dah selamat sampai.. memang puas hati! berbaloi-baloi.. gambo pon cantik!

Harga dia RM0.30 untuk 4R dan RM0.50 untuk 5R. murah kan? Kalau beli lebih daripada RM35, takde delivery charge! korang akan dapat gambo yang dicuci dalam 3-4 hari bekerja. boleh dapat jimat tenaga dan masa jugak coz tak payah nak pi kedai untuk cuci gambo.. semuanya dihujung jari sajok!

kad ni tunang adik aku design sendiri jek.. jimat.. huhuhu... end up orang buang jugak kad kawin kite tu kan? huuhuh.. 


* moga mak aku cepat sihat sepenuhnya menjelang wedding adik aku nih...


.

6 comments:

..nOj.. said...

wah nak bookmark gak la. aku ni dah brape taun punye plan nak anto gambo cuci. ntah bile2 nk pg pun tak tau la. kalo ade yg mcm ni senang la. baiklah

Qhaifa Nur said...

begitu mudah nak cuci gambar sekarang...memang jimat

eB ezrin said...

wah. tq.. leh wat sok :)

Zana Adieyza said...

trs boomark!! harus cuba ni.. banyak boleh jimat.. hihihi..

Hanna said...

mmg dh berkurun x penah nk cuci gmbr sejak zmn digital ni..harus daku cuci jugak..thanks for info :)

MRS. K said...

..nOj.. - oh sile la bookmark.. murah nok