Projek 25 Disember!

.
.

awwww!!!! merah-hitam gitew. kombinasi yang amat menyerlah, elegant dan penuh ghairah... muahahaha... ni tema untuk wedding adik aku on 25 Disember nanti. adik aku kan cikgu KPLI, so start minggu depan dah masuk kuliah balik.. memang dia tak sempat nak prepare pape.. so aku sebagai satu-satunya kakak yang die ada kena la amik alih tugas tu #macam aku pulak yang nak kawin! miahahaha...

ko bayangkan, MALAM NI die nak nikah, petang tu baru habis kelas! camno????? kelasnya di Bangi, kendurinya di Perak... aduhhhh... bikin gawat!! maybe adik aku akan mintak pelepasan awal lah! kesian die..... aku lak tumpang sedih...

aku handle bab goodies untuk tetamu jek! muahahaha.. keje sonang tapi susah! susah sebab nak kena pikir nak kasi ape kat tetamu yang datang... haih!


dan untuk permulaan, aku baru start keje-keje buat riben untuk goodies.. bawak je riben ni kat opis, KOMFEM sekejapan je setel! macihhhhh kawan² baikku memAiza, Lynn, Kya yang BANYAK tolong aku dalam hal nih.. sayang kowang!!! dorang yang banyak buat keje, aku tukang tengok jek! tangan aku kan tak berseni.. heheheh...

uolls, nanti i banje roti canai eh!


*eh, korang ada idea nak kasi goodies ape??? aku prefer makanan!
.

6 comments:

hyazz said...

okey ajork...hehehe...roti canai sardin tauu

Nad @ MamaZakwan said...

sama la kite, hehe...
kene siapkan goodies bag sblm nak bersalin ni, hehe...

letak ape ek?
adik kite letak kek coklat

MRS. K said...

hyazz ~ yo la... muahahah

Nad @ MamaZakwan ~ kek yer? kite masih lom decide

.::Lynn::. said...

nak roti sardin tau....

eB ezrin said...

like the color :)

dniescake said...

potpuri pun ok.takpun sabun bentuk love ker,,hehehe..
makanan cari yg tahan lama : muffin ker. takpun dodol ke,wajik ker..yum..sedap