Untung la!

.
aku memang minat kat selebriti chef nih - Chef Wan. bukan ape, suke tengok die bercoleteh sambil main campak² je bahan bila masak... pastu tak payah nak rasa² pon, terus hidang jek... kagum wooo...  hikhik... lain la aku ni, bila masak 2-3 kali rasa pon, belom tentu puas hati lagi.. ahaks...

dan aku jugak follow die punye FB... Chef Wan ni kat dalam tv ke, kat dalam FB ke same je.. suka berceloteh... memang panjang lebarrrr die update status.. i loike.. heheheh... dan baru ni die ade update pasal wedding anak die chef riz yang bakal berlangsung!! sponser tu beb!

untung la kan dapat ayah camni? hehehe....

oh, aku tak suke la chef riz tu dalam masterchef.. cam nyampah jek tengok cam poyo-poyo... haih... tambah pulak bile dengo pasal isu resume tu... lagi tambah nyampah! tapi die dah mintak maaf pon kan? bapak die pon tibaii jugak anak die - dah buat salah!


Wajah Terbaru Anak Sulung Serina Redzuawan

ni gambo terbaru cucu chef wan - anak sulung Serina. kecik-kecik lagi dah hensem si Tristen Tareef nih. dah beso nanti leh jadi model. tak pon chef hensem cam Nik Michael... huhuhuh.. #dah kua pon si Nik, laki aku nyampah ngan die, tapi aku soooka... hehehe

 .

8 comments:

MrS. F!zA said...

ai pon tksuka chef riz.. gaya mcm dia lg pro :P

@e_da said...

kdg2 bukan tgk sebab dia masak.. tp sebab celoteh dia

hyazz said...

suka chef wan...chef riz..takkk suka ponggg

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang suka dengar celoteh chef wan...suka baca status dia kat FB...ai like chef nik too..

eB ezrin said...

eB pn suker chef wan :)
Salam Maal Hijrah :)

Nad @ MamaZakwan said...

anak 2 org bleh le kot kay...
kalu anak dah 5-6 org, bleh tahan gak ar, heheh...
takpe la kan rezki memasing ;)

tak suke chef riz tu jugak..
nak2 lepas pasal isu resume tu, huhu!

munna said...

munna pun tak suka chef riz dlm masterchef berlagak je gayanya...

shark said...

chef wan mmg nom 1 ler..
papa sporting nih..
jauh beza ngan anak dia sorg tu.
huhu.