MasterChef - Chef DIF

.
.



kalau nampak bapak die nih, mau kena pelangkup mak die! muahaahha.. apsal ntah apak die marah betui kalau aku beli mainan masak² nih! bang oiii, jadi tukang masak pon boleh berjaya hokey! tengok chef Wan tuh, diiktiraf dunia tahu? kalau pegi kedai² makan tomyam tu, semuanya lelakiiiiiiiii yang masak.. chef² hotel tu semuanya lelaki. khen? best ape jadi chef! heheehe...

taktau la si hadif ni kalau nampak je mainan masak² nih, mula la rengek² suh beli... dah bape kali dah die mintak, tapi apak die tak kasi... dis time apak die takde, aku pon beli la sebab kesian kat anak kan? alah... die main takat 1-2 hari jer.. pastu haghammm.... mainan sume die campak bawak sofa, bawah meja makan.... haiii la.....


.

5 comments:

hyazz said...

biasa lah lelaki...takut anak lembut ...hehehe...
nanti masak cedap cedap yer chef Dif..hehehe

etiey.com said...

samalah dengan bapa eysraf.... laki agaknya kan... kalau warna nak ke pink pun dia tak bagi... mau di plakong hahahahhaa

~aSHa~ said...

ehehe tu la..mainan kecik2 ni jenuh betul nak kutip..anak2 hamba pun..suka tgk masterchef tu..termasuk yg oltromen tu pun suka tgk masak2

LiErOSe~QiEmi said...

sama la dgn laki aku..cukup marah klu beli mainan versi pempuan.. tkt anak bertukarrrrr katanya ahhaah

Sidratul Muntaha said...

tktu si hadif jadi lembut jer kto?ahaha
rasa takde hal la kot
adik lelaki aku rilek jer main masak2 masa kecik2
beso elok jer tolong bpk aku petik kelapa sawit
and paling best,tumis sardin dia yg paling sedap sekali dari kami semua.