Penyakit aku yang sukar diubati~

.
.
.
aku ada satu penyakit ni - suka beli majalah, tapi tak penah nak bace! kalau  pon aku selak, tak penah khatam or sekadar tgk gambo je... huhuhuh... sebab tu aku jarang (setahon 2-3 kali je kot) beli majalah... surat khabar lagi la... haghammmm..... kalau ada pon, selak tang hiburan jek... huhuhuhu...

 Majalah Eh! keluaran terbaru... aku beli pon sebab dapat conditioner loreal free + kalendar 2012.. hehehehe... itu pon laki aku yang bayar sebab die offer suh aku amik any majalah aku nak. dia bayarkan.. kalau tak dapat free gift ni, aku tak beli kot!


 Januari - muka si Neelofa awek Han Isaac katanya...

 
kebetulan conditioner aku dah nak abis.. so dah ade back up.. hehehe



p/s : korang yang rajin join contest tru mag ni mesti tiap² bulan spend untuk beli kan?

.

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku beli majalan pama jek...baca selak2...kendian baru khatam...

Masni Syafie said...

aku beli majalah DARA..hehe....tgk fesyen, xdapat pakai, tgk pun jadi lah...hehe

Nad @ MamaZakwan said...

alemak...
meh sini la majalah2 tu, hehe...
lama tak beli majalah2 ni..
skrg beli pama jek

mMoOnN aAlLeEaA said...

samalah k.sampai suami akak bising beli majalah je.

eB ezrin said...

lemau cgl dh

munna said...

MUNNA SELALU BELI MAJALAH RASA/SAJE JI... TAPI MENCUBA RESEPINYA NAN HADO SGT... SUKA BUAT KOLEKSI JE

|| NaFiRaa || said...

jarang gak beli majalah nih.. kalo ade yang best2 sangat jek baru beli.. tapi ai suka baca paper..sehari tak baca rasa x lengkap jek.. tapi ai baca paper kat opis.. FREE jek..kikiki

Chekgu Azrine said...

jarang jugak beli Majalah sejak kawen ni.. banyak keperluan lain yg saya perlu beli.. huhu

tapi suka act baca majalah n surat khabar.. surat khabar wajib baca everyday..hehehe

eima said...

AKU TAK PENAH BELI .....rasa nye dah dekat 10 thn dah ... last beli komik aku rasa tu pun time umur aku 17 tahun kot.....

eima said...

AKU TAK PENAH BELI .....rasa nye dah dekat 10 thn dah ... last beli komik aku rasa tu pun time umur aku 17 tahun kot.....

Mama Gee said...

apa kata bg akak pinjam majalah2 tu...heheee

wa khairul onggon said...

ni penyakit hantu majalah ke? hehehehe :P