Terapi~

 .
.
.
nak update sikit pasal Jualan Metrojaya kat PICC last week... seperti sebelum² ni, sale die takde la best sangat... barang pon tak banyak. kata sale, tapi harga lebih kurang same je aku tengok! huh!.... tapi tetap nak beli jugak kan? hiks.. 

 aku rembat satu barang somerset bay... ohhh! teruja aku tgk sale brand nih - up to 70%. tapi biasa la, brand ni after diskaun pon quite mahal lagi lor.... tak menahan nafsu punya pasal, terembat pulak! adeh...


 aku beli cardigan jek.... untuk dipadankan dengan maxi dress polkadot yang aku beli dari thepoplook tu.


baju ni ada butang² area leher... nice! mula² tgk kat patung tu pakai, terus aku dah jatuh hati. huhuh.. langsung terbeli.


dah selamat pakai pon ari isnin lepas (cuti maal hijrah). hehehe... masa ni pegi KL Festival Mall kat area Danau Kota (area umah mak metua). nanti aku share pasal mall yang baru bukak ni yer...

.

9 comments:

mama tisya said...

cantik

MrS. F!zA said...

berkenan jugak! mana mau cari yg sale gini?ahaks

..nOj.. said...

bile metrojaya nak dtg cni pulak. cantek baju tu k. ce berdiri jap nak tgk baju polkadot tu plak

mMoOnN aAlLeEaA said...

terapi yang paling best.... cantik k baju tu

GreenJade said...

hehe terbaik punye terapi ni sis..tp mmg lawalah butang2 tang leher cardigan tu..i loikee 2 3 4 :)

Nad @ MamaZakwan said...

cunz......!

MRS. K said...

MrS. F!zA ~ hahah.. tak dapek nak nolong! kena pi metrojaya kat kl nun.. huhuh

MRS. K said...

..nOj.. ~ aku malu la nak snap gambo berdiri.. kekekek.. eh, metro takde lagi eh kat sane? kesiannnnnnn.hehe

hyazz said...

terapi...tu yang tak tahan tu..geram gak tak pat baju yang kite nak..