Magic Price hanya di BATA

 .
 .
sana sini orang up pasal sale, so aku pon nak up jugak... memandangkan haitu ada entry soping kasut tak abis cite lagi, so ni sambungan dari entry ni yek.... muahahaha..

kat kedai Bata skang ade sale.. tapi aku tak sure lah sampai bile kan? maybe sampai abis raya cine je kot. or bole jadi sampai ujung bulan... huhuhuh


 Magic Price RM68 yang menjimatkan...
beli dua kasut bertanda biru dapat harga RM68 uolls. so aku beli kasut aku dan kasut laki aku.. ehehhe..


 kasut ni aku dah tayang haitu kan? laki aku punye beli kasut keje die. buat belasahan...


 yang ni plak 2 pasang kasut RM38 sajok.. yang ni banyak sandle gitew² la.. 

dah mak pak dapat sorang satu, takkan anak takde pulak ye dak??? so, aku rembat jugak untuk hadif.. ada less 50% pulak tu!


 after less dapat la RM17.++ gitew..tak menyabo terus pakai.. hehehe..

sape² nak soping kasut boleh terjah Bata berhampiran hokey!!!

.

10 comments:

eima said...

nk cari sandal comfort tp cun ..... hehe

LiErOSe~QiEmi said...

yeke... harus terjah sok luse ni hihihi...

weh, hadif nampak macho+sweet btl dalam gambar tu weh...

.::Lynn::. said...

kasut sekolah ada sale x?

SiTi said...

ehhh...kasut budak murah tue...td lalu jer...xmasuk singgah pun...nak kena beli jugak ni utk si bujang tu

Nad @ MamaZakwan said...

sabtu ni jugak gwe terjah bata!!
jgn tibe2 bata wat magic sale dh abes sudaaaa..haha!

munna said...

KAK MUNNA SUKA KASUT BATA ..SELESA JUGA PADA KAKI NI...

Izan Ishak said...

menarik nih... harus terjah bata cepat2...

Chekgu Azrine said...

baru beli kasut hari tuh.. huhu..kalau tak moh ke BATA!!

Qaseh Suhaida said...

hu huuu sgt2 magic sales....aku dah macam kena black magic dah ni....adehhh BATA BATA

ratna said...

Berbaloi-baloi gitu...