JJLH : Yati Ayam Percik Bangi

 .
.
Jalan² Lunch Hour #JJLH kali ni kite ke Bangi pulak yer... asyik² kat kafe opis je kan? bosan jugak! ngehngeh.... 1st time makan kat francais bangi ni... tapi restoran Yati Ayam Percik Kota Bharu ai dah sampai you... hehehe... memang superb nasi kerabu kat situ.. ye lah, memang asal dari sana kan? ofkos terbaikkk!


menu ~ kalau dah jadi restoran francais camni, harga dia ofkos mahal sikit kan?


 lawo hiasan dalaman die.. standard restoran terkini. selesa pon selesa. tu yang penting!


 eh? nak tayang jugak! bukti dah sampai... ngeeeee~


 kalau makan nasi kerabu, aku suka makan dengan daging n telur masin.. nyumnyum~


rasa dia ok la.. sedap jugak takde la terbaik. kat sini ada menu lain jugak, bukan nasi kerabu je... tapi itulah. harga mahal sikit la kan? hehehe...


p/s : lunch hour ni nak ke pasar tani lah. nak makan nasi kerabu abang sengau lagi!!.


10 comments:

mama tisya said...

yg francais kureng best...suka yg kt kb...yum2

eima said...

wei nanti nk pegi fareeda ajak la aku jugak ...hehehe ariani dah tak besh la skrg ni .... ngetop plak fareeda

KAIN VIETNAM TERBAIK said...

salam...sedapnya nasik kerabu tu! makanan yang ditunggu-tunggu setiap kali bulan pose..tp yati ayam percik ni memang glemer ye..sebab kat melaka ni pun rasanya ada cawangan dia..tp taktaula plak kalo yati lain..

Zie Fauzi said...

tak pernah lagi rasa nasi kerabu ni... sedap ke?

LiErOSe~QiEmi said...

suke beno makan nasi kerabu erk... aku pun heheheh... nasi sehat sbb ada ulaman

♥cikmOt♥ said...

hehehe...nasi kerabu abang sengau... :P

|| NaFiRaa || said...

ai selalu beli nasi kerabu kat pasar malam sek 19.. memang sedap.. lauk2 pon macam2 ade.. tetiba terliur nak makan nasi kerabu..:P

Puteri Satu said...

sedap ke kay?? akak pernah beli.. tapi tak sedap.. tak tahu la abang sengau ke abang sengeh ke... hahaha... ada banyak gerai ke nasi kerabu pasar tani tu eh?

MRS. K said...

Puteri Satu ~ ada byk org jual kak. tapi kat situ paling ramai org beli. ok la nasi die..

ratna said...

Nasi kerabu! Sedapnyaaaa...