Saya tak sengaja..... ampunnnnnnnn!!!

.
.
okey.. ini betul² tak sengaja!!!

tadi sesaje jenjalan kat web BPH. then, saje klik untuk tempah rumah peranginan kat CH. dalam hati tau dah mesti penuhhhhhh. manjang je fully booked umah peranginan tu... maklum la, murahhh giler kot! bilik biasa aka standard room hotel harga cuma RM25/nite. tak ke murah tu????

.
dah lama teringin nak pegi lagi... last ke sana taon 2009 dengan family mertua. hadif pon baru umur 8 bulan masa tu. so, check punya check tarikh kat web tu, ada pulak kosong on 1 Mei bersamaan cuti hari buruh... ape lagi, laju je aku klik untuk tempah... check in 30 April. so, kena amik cuti sehari lah.. it's ok kot sebab cuti sambung terus dari sabtu-selasa.. ngehngeh... boleh balik tepeng dulu, then masa balik baru singgah CH. ngeee~
 
 bilik biasa RM25!! jimat di situ...


p/s : nak beli jagung! nak beli jagung!!!











































14 comments:

eima said...

ade lagi ke ... nk pi check ..mencik .....

Ena said...

bestnyer..

ena nye destinasi ke L terpaksa dibatalkan.. sob2..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Bestnyaa.....:-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang murah gilosss...RM25 PERNITE...mahu duduk 1 minggu kat situ...tapi utk gomen jer ye...

Nad @ MamaZakwan said...

kalu kite nak book guna nama kay bleh tak?

Zie Fauzi said...

hehehe...yeke tak sengaja... nanti nk check jgk la bila tarikh kosong... hari tu nak gi tak jadi...

deelira@deeliraz said...

buat2 x sengaja ye.. hehe

♥cikmOt♥ said...

ok...ko p dulu...aku kemudian...hehehe

eB ezrin said...

K, camner nk tempah eh?

MRS. K said...

eB ezrin ~ booking kat sini - http://peranginan.bph.gov.my/

::NureeN:: said...

mmg murah kat cini tp utk gov ja kan.. kami x leh laa...
mmm jagung dia sedap kan rugi nureen x beli ari tue.. nureen baru jerr blk dr CH awal bln lepas :)

bukhairiah said...

bilik rm25 tu ada 2 katil, single n quen size...berbaloi...

LiErOSe~QiEmi said...

nape aku tak leh buka yg CH punye erk... ingatkan sebab dah penuh.. ker aku salah taip???

~aSHa~ said...

kalo sha kena tempah katil lebih ni...anak dah ramai.....alahaiiii