Mandi-manda di Tiara Beach Resort

 .
.
ok. jom sambung balik cite Cuti² Tiara Beach Resort PD.. huhuhu.. bila takde mende nak up, kena korek la gambo² kat folder yang belum dipublish untuk tatapan umum.. kekekeke... lagi pun haitu tak abis cite..  belum ditamatkan lagi. huhuhu...

pagi² lagi dah semangat nak terjun kolam. kui 7 lebih rasanya. orang pon tak ramai lagi.. syiok je mandi manda time tu.. rasa cam tempat ni aku yang punya. hahaha.. 

eceli, orang yang tak menginap pon boleh mandi kat sini. just beli gelang/wristband kat kaunter. tapi harga gelang die mahal jugaklah!! untuk aku yang bawak sedara-mara, anak² buah yang meramai tu, perghh... bape pulak RM melayang²....
 

nangis tengok harga!

nasib baik aku teringat yang owner tempat aku sewa apartment tu penah cakap, kalau nak gelang bagitau die je... die leh tolong dapatkan harga murah.. terus hati berbunga riang u.... murah giles!


budak ni memang penakut air betui.. tak basah kepala pon.. die mana nak share² slide dengan orang. huhuhu


ni anak² buah aku. sonok betui depa main air.. time nak balik tu, weoll sume dah siap kemas beg bagai.. budak² ni tak naik² lagi. ade la 2-3 kali mak depa kena pi panggil suh naik tukar baju..


buaian pon ado... cam biasa, hadif takkan naik! huhuuh


main tembak air! ni je la feberet die...


wajib!!



lepas check out, singgah sat kat umah anak angkat ayah aku kat area politeknik pd. then, die bawak makan kat kedai nasi kukus ayam panggang Cowboy Place. yang tu aku dah up entry. ngehngeh... so, tamat la kot kisah cuti² TBR nih.. hehehe...

.

6 comments:

::Misz sunsWeetz:: said...

seronokkan g sana?ehm Ms pun pernah dtg sini g khursus ehm alang dtg khursus terjun jugak la Ms dlm kolam tu haha

eima said...

dulu zaman aku pegi tak yah pakai gelang punnn... klu dok hotel ctu pun kena beli ke gelang die ???

♥cikmOt♥ said...

kalu bawa irfan ke sini...sure dia terjun slide tu tanpa henti kut...hehehe

~aSHa~ said...

bestnye bercuti...

dah lama tak bercuti aka ikut hUBby p ceramah kursus..kalo idak leh dpt free bilik..yg lain2 bayo sendiri

|| NaFiRaa || said...

bila tengah stress ngan keje nih.. teringin sangat nak gi bercuti.. bestnye dapat berendam..:)

Nieyl said...

Salam..kak,boleh x emel kat nieyl no owner apartmemt yg akak sewa tuh..sbb nieyl tgh carik apartment nak sewa..

emel : nieyl.puteriimpian@gmail.com