Demam BAWAL melanda l Oh, bulatnya muka!

.
.
Tudung bawal kembali membanjiri pasaran.. dari bawal takde tone sampai la ke 3 tone, bawal corak² atas kepala pon ado, kat kedai, kat intenet dah banyak orang jual! dah kata trend kan? harus la aku pon nak mengikut arus hijabi semasa. aku punya koleksi bawal dulu² dah kasi adik aku.. yang tinggal selai je kot kaler krim. itu pon memang tak pakai lamaaaaa dah...
.

cubaan berbawal setelah sekian lama = its a FAILED (bak kata Adnan sempit 2)
.
percayalah! memang booolatt muka aku pakai bawal. ni dah cubaan kali ke berapa aku snap! dan harus la cari gambo paling cung utk tempek kat sini.. ngehngeh...


baru je beli tudung nih kat jualan opis.. harga RM13.50. pakai baru sekali, dah aku lantingkan kat adik aku.. huhuuh.. memang tak sheshuaiii langsung pakai bawal skang nih dengan keadaan muka makin mengembang! adeh...

so, no more bawal kot!!! pakai je la shawl, syria and paridah. uhukuhuk...


p/s : korang still ber'bawal ker? tudung express pon best jugak tapi tengok corak jugak lah! yang plain aku tak gemor sangat!

.

8 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM suka Bawal compare ngan instant.sebab tudung instant membolattkan lagi wajahku yg mmg bolatt...ekeke

Nad @ MamaZakwan said...

tak suke pakai shawl tak reti nk lilit2..pakai mane yg senang jek,hhehe

Imaan09 said...

ye ke kembali membanjiri pasaran??lama dah x g tpt2 y dinamakan 'pasaran'..keleksi lelama byk lg simpan..klu pki y lama kira outdated ke?HEHE

Elyn Sani said...

dah lama gak x berbawal! rajin bershawl je sbb corak cun2...

dilazfamily said...

dilaz pun masih pakai tudung bawal.tudung lain tu teringin gak nak cuba tapi tak kena gayalah

ieda said...

dah lama x berbawal kan .. same lah ngan akak .. dulu bawal memang famesss ... skrg dah kembali ;)

mama_umar_maryam said...

wahhh,bawal kembali tp design lawa2!!! mmg aku pon ade simpan 3 tudung bawal plain..kaler krim yg plg aku sayang ;)

eima said...

aku jugak bawal ...sbb aku kedekut ..,.muhahahahahaha