Review Hotel : Suria Service Apartment, Bukit Merah Laketown

 .
.
oh, sebelum aku khatamkan entry cuti² Langkawi 2012, meh aku review sikit pasal percutian singkat aku ke Bukit Merah Laketown! percutian tak sampai 24 jam pong! huhuhuh... haitu kat entry ni aku ade bagitau yang aku dapat bilik free kat Bukit Merah kan? so, bilik free tu kami tak sia-siakan? huhuhu...

lepas balik keje on 9 Mac 2012 (Jumaat), balik umah dulu siap², baru la gerak menuju ke Bukit Merah.. aku sampai Bukit Merah pon dah dekat kui 11 malam kot! singgah Bidor jab, amik adik aku dlu coz die pon nak balik kampung jugak. so, before balik umah mak, kami lepak la dulu kat Bukit Merah untuk semalam..
 

Suria Service Apartment, Bukit Merah Laketown


 untuk school holiday, rate dia dalam RM180-200 semalam... rasa cam mahai sebab bilik cam tak seberapa jek. nasib la sepupu aku dapat bilik free, boleh la merasa tido kat sini.. kalau tidak, memang TAK la kot nak book hotel ni coz dekat benar dengan umah mak aku kan? baikkk la tido umah mak. dah tentu free.. huhuuh...


 lobi.. sempoi jek...


 nama je apartment, tapi satu bilik je.. macam bilik deluxe tu je.. kecik jek. aku dapat bilik tingkat 1

 
 ade astro tak ek? macam takde jek...


 takat peti ais kecik n kettle tu ada la dorang sediakan...


 nasib ada sofa ni, boleh la adik aku tido kat sini...


 almari kecik dan meja solek kecik


 bilik ayor pon kocik, takde bath tub bagai...


ermm... boleh laaaa.......


 satu je yang best pasal bilik aku duduk ni kot, bukak sliding door, terus nampak pool yang besau nih.. tapi kena selak pokok tu dlu la baru nampak clear.. ngehngeh...

 kesimpulannya, hotel ni biasa² ajok! masa aku round² kat area laketown tu, depa ada buat promosi hotel, harga biasa just RM90++ sajok! kira murah la kan? sebab time ni cuti skolah, so harga UP la kan? kalau sewa ngan owner apartment sendiri, lagi murah boleh dapat!

.

5 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

aku berkenan tang kolam tu je haahahah

SYANI said...

Memang nampak cam tak best..

eima said...

kolam je nampak besh ... bilik cam biasa2 je ....takat free tak dak hal syok sokmo kan kan

Nad @ MamaZakwan said...

naseb baek free uols! kalu tak jgn harap le nak jejak , yedak? eheheh

p.s : kay, mak dh sehat sepenuhnye ek?

AZMAN NETWORK said...

Saya ada menyediakan penginapan di suria apartment bukit merah laketown resort. Harga lebih murah berbanding harga yg ditawarkan oleh resort - www.bmlr.net