Suria Service Apartment l Pool die besauuuuu ohh...

 .
.
sambungan Percutian Free tak sampai 24 jam di Bukit Merah Laketown Resort.


 pagi tu dalam kui 7.30 pagi aku ngan adik aku dah turun dari apartment kua cari kedai makan kat tepi² jalan nak masuk Bukit Merah Laketown nih.. biasa la, makan kat dalam mahai, so harus cari makan kat luo...

aku beli nasi lemak 7 bungkus. beli untuk sepupu aku n anak² die jugak.. sekali bila aku pi anta nasi kat die, tengok die tengah masak nasi lemak daaa... pergh... semua periuk lektrik die bawak. canggih sungguh.. siap dengan masak lemak ketam lagi.. huuhuh... sepupu aku ni kalau pi bercuti memang complete set die bawak alat masak dia.. hahaha.. maklum la, banyak perut nak kena isi. kalau masak lagi jimat ye dak?

pas perut kenyang, pakat ramai² turun pool.

 pool dewasa.. bapak besauu... tak payah pegi Bukit Merah waterpark pon tak pa.. kat sini dah puas berendam.


 ni pool budak.. besauu ke main.. tapi jangan risau.. tak dalam pong...


 budak takut air. well.....


 posing dulu sbelum berendam!


 sepupu aku n anak² die.. jejaka baju belang tu adik aku la ek.

mula² cadang nak pegi tengok orang utan kat pulau tu.. tapi tak jadi lah.. cuaca panas giler kot!

 so, ini je la yang mampu.... huhuhuh....


lepas puas main habis duit tukar token, balik semula ke bilik then terus check out... pulang ke pangkal jalan jumpa mak ayah tercinta kat kampung.. huhuhu...


next : Cuti² Langkawi

.

4 comments:

eima said...

hadiff nk lagi main natang keta gerak2 tu ek....hehehe comey je ...


tak kisah janji free kan sape nk bg free dok otel /??

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Maen air mmg best.tak kire lar budak kecik ke besau.huhuhu

|| NaFiRaa || said...

cuti2 mesia lagi??.. jelesnye!!

*SiRibenMerah said...

bestnya cuti sekolah...leh jalan2.. kami keje.. waaaaaaaaaa~