Oh,Buku Merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh..

.
.
hehehe.. pinjam sat lirik lagu Zizan-Kaka.. ngeeee~

 pasport Malaysia

masih dalam mood eksaited oh! first time ada passport, so jadi gedix semacam. ahaks!

baru balik dari Pejabat Passport Putrjaya nih.. anta hadif kat pengasuh dulu baru mai opis.. aku sampai pej. passport tadi dalam kui 8 pagi... sekejab je kot aku tunggu coz orang tak ramai.. aku dapat nombor 7, hadif dapat no. 8. dalam 15 minit camtu dah setel urusan pendaftaran dan bayaran... orang tu cakap dalam 1 jam baru leh collect passport.. so, aku pegi mamak untuk sarapan dulu... then, dalam 40 minit passport dah siap! waahhh... memang efisien lah!!! tak sampai sejam pong...

 
2 beranak yang eksaited!!!

oh, aku punya rombongan ni bertambah pulak.. asalnya aku pegi berempat jek. dengan 2 lagi my bff. then adik ipar aku nak ikut pulak.. so, book tiket flight untuk die.. nasib harga tak banyak beza.. pastu baru teringat mak aku 24 April ni ada check up kat HKL. aku pegi USS on 26 April. so, aku ajak mak aku join sekali lagi pon mak aku dah ada passport masa die pegi umrah taon lepas... meriah gitew ahli rombongan dah jadi 6 orang.. huhuuh... 

oh, hubby aku tak ikut yer coz die biziiiiiiiiiiiii manjang.... tapi time weolls kat USS tu memang die ada kat JB. so jumpe di JB je lah... 

.

8 comments:

mama tisya said...

slamat pegi cuti2 uss..26 april my busday:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah tak sabar nak pi jalan ye...seronoknya

deelira@deeliraz said...

sewonoknyer..

Nad @ MamaZakwan said...

selamat bercuti! :)

eB ezrin said...

x sabor nk tunggu n3 USS :)

lovelywa said...

masa date tu akak baru sampai dari Bandung..kikiki

::NureeN:: said...

nak join jgkkkkkkkkk

munna said...

takde lagi buku merah ni...tah bilalah ada rezeki nak guna buku merah mcm ni nanti