Pak Ya Nasi Ayam Langkawi

 .
.
Last day di Langkawi, kami sempat lunch di Pak Ya Nasi Ayam... ni kunjungan kali ke 2.. dulu penah mai makan kat sini tahun 2008. kedai nasi ayam ni rasanya memang femes kat Langkawi.. orang memang sentiasa ramai makan kat sini... penuh kot!

 kedai kaler merah~



 Nasi Ayam Pak Ya



Tapi kiciwa skit coz nasi ayam die tak sesedap macam dulu.. aku rasa dis time memang takleh masuk tekak! takde rasa, cam tawar jerk... ayah n mak aku yang tukang masak tu pon cakap tak sedap! huhuuh.. maybe sebab time cuti sekolah, orang pun ramai... so preparations kureng la kot.. ape pon, harap boleh diperbaiki..

.

3 comments:

etiey.com said...

eysraf suka ngat dengan nasi ayam... kalau dia confrim dah habis sepinggan ni

Madam U said...

nasi ayam tak nampak macam nasi ayam pon.. nasib baik cakap tak sedap.. hehehe..

bunga_rose said...

berselera aku tengok ayam tu, tapi tiba2 ilang selera sbb ko ckp tak sedap hiihih