Dapat Galaxy Note FREE!

.
.
Alhamdulillah..... pucuk dicita ulam mendatang... tak penah pon aku request nak henpon baru ke ape! tapi kalau dah dapat suami yang giler gajet, untung la dapat tukau henpong selalu... hehehe.. ai sooka jer...

tenkiu sayang! luv u deep²!


blackberry hubby dah selamat jual bulan lepas.. so bb aku tu, hubby ler pakai skang.. 

Galaxy Note ni aku kasi nama Cik Nota. hakhakhak... tak sabar nak pakaikan 'baju' untuk die... hehehe...

.

11 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah untuk la hubby minat gadget daoat la selalu tukau2 hanset...i like it

Salmiza said...

Aiyooooo bestnya!!!!!...

bunga_rose said...

woww!!!!!!
cara dia pujuk ko tu sebab selalu kena tinggal haahhah...

lepas ni ko request lain lak ek kihkih

mamaRIFQY said...

wowww...rezekinyee..dapat hadiahh dr hubby ye!!

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer...
Rezeki tu :)

lovelywa said...

perggghhh..takdo la BBM dah ehh..

Cik Puan*PIE said...

bestnye kay...untunggglaaah...hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya......................

syanasaid said...

fewiittt gojes uuuu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haikk??? kak K ke Mr. K yang suka gadget ni? alallalalalalal

Dapat ke tiket flight murah tu?

MRS. K said...

Alhamdulillah...