Filem Battleship yang ohsemm!

 .
.
malam tadi kami pi tengok wayang.. masa time lunch hour tu aku lari sat pegi Alamanda beli tiket. hajat di hati nak tengok the Avengers, tapi seat tinggal yang depan² sajok! adehh... so, mana yang ade je la aku rembat! sebab nak tengok wayang malam kan? takmau la lewat² sangat.. so, tiket yang ado kui 9 malam cite Battleship sajok!


Battleship ni cite pasal Navy yang bertempur dengan makhluk asing. gilerrr hebat kapal angkasa dorang! perghh.. terkagum² aku tengok tau! die punye efek bunyi giler mabeles! rasa sangat puas hati aku laburkan RM8 untuk tiket 2D. hahahah.. nasib tengok hari rabu, dapat la murah sikit. ngehngeh..
 
 eceli, aku tak suke sangat tengok cite cam aksi² perang gini.. in fact cite transformers pon aku tak tengok! hewhew.. tapi cite ni best gilerrrr kot!!!! aku bagi 10 bintang! hahaha... cite ni pon dah lama kat panggung, so sila tengok yer sebelum tayangan habis! lagi satu, sebab hero die hensemmmmmmmmmmmmmmm ohh! dengan body yang mantap. perghh...


 
Taylor Kitsch yang ensem dan Rihanna under my umbrella Ella ella eh eh eh. pandai gak minah ni belakon!


 .

4 comments:

eima said...

hadif ikut ke ...

ummiaqeef said...

aku g cuti labour day haritu..

mamaRIFQY said...

best ek cter ni...kawan2 opis pon mmg suke tgk cter ni

MRS. K said...

eima ~ harus la ikut