Pameran Mickey Mouse Through The Years since 1928

 .
.
hari sabtu baru ni kami pegi midvallley... kan ada pameran mickey mouse tu kan? so saje la bawak hadif pegi tengok pameran tu... feberet hadif la MM ni.. kui 7 malam harus depan tv. kekadang aku suh die buat aksi goyang² Meeska, Mooska, Mickey Mouse tu... comel sangat...


Mickey Mouse Through The Years since 1928

sape yang nak pegi tu boleh la, coz pameran till 17 September 2012.. lambat lagi habisnyer.


keadaan biasa kat midvalley.. orang memang meramaiiii.... nak cari parking pon hazab.. lakiku dok bebel² je coz kami gerak lambat. so susah sikit ler nak cari parking. tadah telinga je la.


eceli, pameran die kecik jer... tapi kagum² la sekejab coz banyak giler patung mickey ni.. macam² rupa lak tuh... teruja kejab!


weolls pon takat tengok sikit² n snap gambo jer.. orang sangat ramai... rimas...


nak snap gambo pon kena tunggu turn. kekeke.. orang ramai sangat! cuti sekolah la katakan...


si hadif malas dah melayan mak die snap gambo.. huhuhu...


lepas tu pegi makan pancakes durian.. gilersss sedap!!!! dan tengok wayang men in black 3 jugak!!! besttttt jugak citer tu....... nanti sambung....

.

5 comments:

mama aleen said...

bestnya.. ada lagi kan??
boleh la pegi nanti

munna said...

TIME CUTI SEKOLAH MMG RAMAI ORG.... SEMLM BALIK DARI KLIA ...SINGGAH SOGO...YA ALLAH UMAT MANUSIA RAMAINYA

eima said...

wahhh hadif suka MM ek... budak baik ni .... mesti sopan gile... fahim tu ganas ...kerja nk blasah org je...otomen

Nad @ MamaZakwanNayli said...

teringin nak pegi
tapi mesti papazakwan tak kasik
sbb umat manusia yg sangat meramai!
tu la pantang si papazakwan ni, huhu!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya, kita tak berkesemaptan nak pi...ramai bloger yang pi