Kedai Makan Best di Cameron Highlands | Pak Nik Ikan Bakar dan Tomyam

.
.
 masa weolls jenjalan kat kedai² area hotel, sempat gak tanya orang² sana kedai makan yang best kat Cameron nih... dorang cadangkan makan di Pak Nik Ikan Bakar dan Tomyam. kedai ni terletak di belakang Masjid Pekan Brinchang.. dekat sajok dengan Hotel Bajet Chu Gin. 5 minit jer jalan kaki...


 aku sempat google pasal kedai makan nih... katanya hidangan kat sini sedap, murah dan harga berpatutan....


 kami tak lah order ikan bakar bagai.. klu nak makan ikan bakar kat KL pon belambak. ye dak??? incik hubby teringin nak makan masakan sayur fresh² katanya...


 kedai ni sentiasa ramai orang kot!


 malam tu cuaca sejukkkkk jugak!!


 starter.......


masakan berasaskan sayur... 
masakan die okey.. sedap jugak! harga tak ingat pulak berapa... klu mai CH, jangan lupe singgah Pak Nik Ikan Bakar yer!

 .

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

5 comments:

Nor'aen said...

check this out~!!

http://shesaj.blogspot.com/2012/07/my-mrright.html

bunga_rose said...

haah kan.. pegi CH harusla order makan berasaskan sayur.. ikan2 ni tolak tepi.. bagus2..

:: Mrs.Eady :: said...

yummeehhh ~

AYuNG said...

ari tuh pegi nak snggah makan kat kedai nih, tp duk ramai org jer pulak...terus cancel..

hehe
=)

Shahzura Ismail said...

bestnya makan sayur segar..pergi nnti wajib try tempat ni.. :-) jom dear blokworking bersama sazorra.blogspot.com