Lemang Tepung tetap Menjadi Poooojaan Hatiku~

.
.

Hidangan WAJIB di hari rayaku......


p/s : manje, hang tengok gambaq jadi la naa.... heheehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Chekgu Azrine said...

tak penah makan pun...sedap tak??

:: Mrs.Eady :: said...

hijau???

GreenJade said...

sll makan warna cekelat..mmg sedap manis2 lemak..

eima said...

hahaha klu jenis tahan basi ... mmg aku paksa gak hang bw balik..... ko saje je kan ...seb baik tak org dlm perut aku ni

SyaNa said...

aku 1st time makan ari tu
merasa gak la..mcm bengkang kan
xsilap last yr la tgk gambar kt blog ko ni
tahun ni dpt gk msk tekak aku

|| NaFiRaa || said...

tak pernah makan pon!! rasa sama tak ngan lemang biasa???
ade balance lagi tak?? muehehhe :)

mama_umar_maryam said...

wah..unik nih, xpnh jmpe weh..aku jmpe lontong (mcm ketupat) tu pon sedap giler

Imaan09 said...

xpenah makan pun..sedap ke??

Nad @ MamaZN said...

tahun lepas rasenye kay ada up gak citer pasal ni kan?
heheh

jumaat ni kalu dtg umah, ada menu ni tak? =p

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Kak K kalau buat open house, buat lemang ni eh..pastu jemput kita eh..pastu kita boleh lah makan! huahauahua

Selamat hari raya!