Mood Mendeco Rumah sudang Datanggg.........

.
.
tamat sudah kisah beraya aku tahun ni... dah takde stok gambar raya nak up kat belog dah.. heehehe.... tapi esok² klu ada pegi open house aku update lain la yerk... kata raya sebulan kan? ngee~ 

so, kita kembali kepada rutin harian seperti biasa... semalam aku n opismate ade pegi kedai Romantika kat Kajang sana nun... niat di hati nak cari munge-munge n perhiasan umah sikit.. aku ada beli perabot tambahan sempena raya nih... *ehem....

so, saje la nak hias skit rumah coz esok aku de buat jamuan makan sikit.. kecil-kecilan sajok untuk sedara-mara dan kawan terdekat..

jom cuci mata je lah.. boleh gila kalau dok lelama dalam Romantika tuh... peninggg~

romantika ada buat sale.. sampai bila tak tahu lah! tapi murah² la specially frame gambo... sampai 50% diskaun.... 

dan barang² yang aku beli ialah.....................
















































munge-munge dan frame... table runnner pon beli jugak tapi tak snap gambo...


munge pepel


munge biwuuu...........


p/s : mak sookaaaa!!!!

.

12 comments:

mama tisya said...

best deco2...bli perabot apa yg tambahan tu??dh siap deco2 kas up ler gmbr

SyaNa said...

aku ni x reti nk deco2 umah ni
lagi2 kalo nk deco frame kt dinding
xtau nk letak frame tang mana
pendek kata, umah aku tu mmg xde nye deco2

Afasz said...

wahh cntik. berapa bunga2 tu.. best nye

eB said...

eB suker gambar tuh... cantek.. :)

eyeyou said...

tgk munga biwu kat entry sblm tu da agak da kat romantika..tp pikir2 gak, ada ke romantika kat putrajaya sana? uhhh..kat kajang yer?..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

dia gubah sekali ke?

UNAI said...

Dah mula minat bunga la tu.. hihi.. tahniah and welcome to the club!!

|| NaFiRaa || said...

canteknyeeeee... kat shah alam tak de romantika..huhuhuhu

eima said...

ko pandai deco ok la... aku klu beli hehehe tatau la pe jd ngan bunga tu tah memana aku letak ... jap2 lagi aku sms ko nk alamat ....

Nana said...

serius lawa bunga pepel tu

Nana said...

serius lawa bunga pepel tu

Bionic women said...

cantik ler bebunga itu...sukanya..
nnti tunjuk kita nak gi kedai ini yea..heheh