Wordless Wednesday | 7 helai Baju Raya... Cukup² la tu....

.
.

tapi... tapi... bonus dapat minggu depan! macam ada harapan lagi je nak menambah! huhhuh... untung la anak...


Published with Blogger-droid v2.0.6

11 comments:

ieyda said...

memang btl tu...bertuah ank2 kan...tp brg kita xbeli lg...fikir yg ank2 je dl...

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk nyerrrr!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

untung lah hadif!

eima said...

5 jeans die ... hmmm aku pun nk tambah lagi ingat nye kat fahim tu ... tp ari tu panjang nk beli aku tak bg .... pastu balik nyesal plak...hahahha

Lynn Hamzah said...

bertuah anak2 kan...mak bapak selalunya ala kadar jer...

Chekgu Azrine said...

hehehe..selamat bershopink lagi dengan duit bonus lak..hahaha

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sila tambah k, jangan tak tambah, dapat duit extra, cam kami ni dapat gaji awal je la, duit tambah tak de...time anak sorang ni la leh tambak banyak2...esok dah ramai kena beli double triple plak

Nad @ MamaZN said...

maknye jemaah sekali menambah hasil sopingan =p

|| NaFiRaa || said...

7 pasang dah?? nak jelang raya agak2 nye bape pasang lah~ hehehe...

baju mamanye bape pasang plak?? kikiki

LELAKI INI said...

bestnya ada pngalaman beli baju utk anak!

ellynadyra said...

bertuahnya la anak bujang nih, sampai 7, dan mau ditambah lagi sempena penerimaan bonus....sakan! salam kenal!