Deco² Raya | Tak Payah nak Sopa RM3000 sangat lah! hewhew

.
.
last week aku ada bagi tau yang aku de beli gajet baru untuk umah kan?? hari jumaat haitu sampai pon gajet baru tuh... heheheh... aku beli 3 perabot baru.. alah, perabot murah² jer uolls.... serik mak nak beli sopa harga 3 ribu... pakai yang murah² sudah... sopa mahai pon, tapi kualiti haprak tak guna jugak! huh! 

meh nak tayang kat belog kesayangan ape yang aku beli untuk umah...


sopa merah uolls... beli kat kedai perabot dengkil jer.. area cavenzi... kuasa mak nak beli kat cavenzi tuh.. umah dekat giler pon nak caj delivery.. bluerkkk!



boleh pilih fabrik yang kite nak.. aku pilih kaler merah. corak pon pilih yang paling simple punya.. tak moh corak yang berkerawang punye.. huhhu...



meja kopi ni pon baru jugak! ngeeee~


simple deco jer.. takde tema² pon deco aku nih... caca merba. kuikui... tapi simple macam ni pon laki aku kata dah serabut! lepas ni no more perabot lagi... huhhu...


drawer baru jugak!!!! mulanya tempah jenis kayu punye.. tapi dah abis stok pulak! so, aku amik yang ni jer la, putih bersih.

itu je la kot gajet terbaru kat umah tumpangan aku tuh... nanti aku update pasal mini open house pulak yek!


Published with Blogger-droid v2.0.9

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantikkk :)

*azni* said...

walaupun simple tp cantek kak oi..sejuk mata memandang..btw,brp hrga sopa br tu kak? :)

Bionic women said...

cantiknya umah kay....
sukerrrrr...
bila ler dapat jejak kaki nih

eima said...

vavava patutla keras empuk lagi ...hehehe
aku dah rasmi ....

ummiaqeef said...

cuk gak sofa baru tu, bape ek? mmg nk carik yg sofa bed gitu.. sofa umah aku lg dah kena conteng2 dek aqeef..x bertukar2 lg, 3 seater je lak tu.. sob..sob..

GreenJade said...

yg sempoi2 tu le kemas sis..dah ok tu..takde semak lah..i like aje..

sy suke kaler krim..nmpk kemas..tp susah pulok nk jage..cepat le nmpk kotor nye huk huk huk

bunga_rose said...

weii lawo sofa tu... bila laaa aku nak deco rumah plak ni.. duittt sila terbang ke marii haahah

|| NaFiRaa || said...

sukanye dengan sopa baru tuh~
cantek!

drawer baru pon berkenan jugak..hehehe

ann @ hatiberbunga said...

VERY NICE..!!

maszmadi said...

cantik..... cam teringin lak nak beli, kena kumpul duit dari sekarang ni untuk beli raya taun depan..

Nana said...

cantik nye simple n sweet
cavenzi tu murah mmg murah bab delivery cas tu tak msk akal juga 100 klw satu barang pon sama je cas
tu klw nk bli kt cavenzi kena bli byk baru rasa berbaloi bayar delivery cas

Puteri Satu said...

simple tapi cantik.... ha ah nak gak tahu sofa ala cleopatra tu baper ratus henggit..hik hik..

MRS. K said...

harga sopa tu RM499. tengah sale skang ni.. cepat rembat seketul dua.. heheeh

Nad @ MamaZN said...

giler berkenan dgn kabinet drawer tu..
putih suci bersih jek, hehe
tu bape rm plak tu?
haha! :)

Delimasari said...

cantikkkk

Orked said...

Cantiknya sofa...

deqlis said...

lawo2x...
me pun bersofa baru jugak thn nie ihik:-)

dyane said...

Karpet tu canteq la sis..beli mne ye?