Mini Open House ku~

.
.
Alhamdulillah.... selesai sudah open house mini kami jumaat lepas... buat kecik² je noks.. khas untuk keluarga dan kawan² terdekat.. yang aku tak sempat nak jemput tu, 10 jari ku pohon ampun dan maaf.. nama pon mini open house raya..so, mana yang aku termampu je la... tapi pintu rumahku sentiasa terbuka pada sesape yang nak datang beraya.. mai la umah yer... :D

syiok buat open house nih.. ramai sedara-mara datang umah.. meriah sangat! InsyaAllah, akan dijadikan tradisi setiap kali lebaran...

entry ni aku tayang gambo makan je la yer.. nanti² aku up lagi cerita pasal mini open house nih~


 tak meriah la raya kalau takde kuih-muih.. kuih raya aku tinggal 3 balang jer.. satu balang lagi aku letak maruku.. huhuuh...


main menu 1 - bihun sup dan nasi impit...


main menu 2 - nasi putih + masak lemak nenas ikan masin + ayam kicap + ulam + sambal belacan... nyumnyum...


bingka roti


apam polkadot (order ngan kak azmah)


ade lagi side dish lain.. tak sempat nak snap gambo.. heehhe... semua masak sendiri jer.. eh, bukan aku yang masak.. aku tolong² jer.. mak mertua aku la yang masak.. heehhe... jimat yuolls masak sendiri ni.. berbaloi²...


7 comments:

Nana said...

sama la beb
aku wat open hse kecik2 je
tak leh nk panggil ramai2
tp kt kl thn ni xde open hse kot
ritu dah buat kt kluang
masak sendiri jimat & di jamin sedap eeheh

eima said...

sedap.....
alisha mkn abis apam tu....

mama tisya said...

lprrrr.....ye la kalo ikut nk jemput sure rmi kn

bunga_rose said...

semua menu nampak sedap, dah la aku pose ni weh...

tahun ni aku tak buat open house.. tak larat laa.. lgpun bajet mencongkam..serve sape yg ckp nak datang jela kekdahnye haahah

Chekgu Azrine said...

teringin nak buat..tp tgk keadaan rumah yang srba kekurangan..simpan je dlu niat..xsaba nak dok umah sndiri..uhuk

UNAI said...

gerenti kenyang... Sapa yg taon ni gerenti mai lagi taon depan ahakk

Nad @ MamaZN said...

thanks sbb sudi jemput ritu
tak teringat sangat2 yg jumaat tu kene pi stay kl

apa2pun, alhamdulillah mini open house berjalan lancar..
sedap2 plak tu menunya ;)