Lunch di Restoran Wong Solo, Bandar Baru Bangi

..

dah lama blog aku nih tak up pasal JJCM kan? so haini nak up pasal makan².. hehehehe...
haini kami makan kat Wong Solo Bangi... bukan sesaja nak pi makan, tapi sebab nak survey harga makan kat sini coz Pengerusi Kelab bahagian aku requested nak makan ayam penyet wong solo untuk next sambutan besday.. huhuhu.. bukan main lagi kan? siap request tu.... layan je la...

masuk ni baru 3 kali kot aku makan kat sini... tak leh makan selalu sebab sambal die pedasssss gila kot!! tapi pedas² pon sedapppppppp.......

 Menu~


 amik pakej ekonomi sudah.... huhuhu.... pakej siap dengan drinking water. nampak tak gambo food yang dah siap packing tu? lebih kurang gini la aku nak tempah untuk next besday punya sambutan.


 harus la order ayam penyet~

Tengok simple je kan food die. takde sup bagai.. makan kering² gitu.. tapi sedap... ayam sedap, tempe n tauhu pon okey. paling sedap harus la sambal die. meletop weii! berasap² telinga.. ngeee~ menitik-nitik la ayaq idung. huhuhu.. dan aku ni baru lagi belajar makan terung sebenarnya.. dah tua bangka baru nak makan. huhuhu.... memang terbaik lah sambal terung die.....


 antara ayam penyet wong solo & ayam penyet AP harus lah wong solo lagi bestttttt!!!!!!

korang suke mana? WS or AP???

 .

9 comments:

eima said...

dedua tak penah mkn ...lalala

munna said...

tak mpernah makan kat WS.... AP pun baru je sekali makan kat sana...

:: Mrs.Eady :: said...

sedap kannnn :)

Chekgu Azrine said...

nasib xup psl laksa johor..tgh craving nih..

SiTi said...

xpenah amkan kat AP.... tp selalu sgt makan kat WS... sedap sungguh.... walaupun pedas tetap ku telan

*SiRibenMerah said...

sedap2... hehe...
kalo org blanje lg sedap..
oopppsss~

Jue a.k.a Ibu 2F said...

nampak sedap...tapi laki ku tak suka makan kedai indo....
menyampah...ayam penyet sekali baru makan..dan dia cakap abang tak suka...

Bionic women said...

me dah lama x JJCM...
asyik masak2 makan..jerrrr.
xder tempat makan best area ni..
x kena ngan tekak

Nana said...

SLERA KO SAMA MCM AKU LA
DALAM BANYAK2 AYAM PENYET MGM WONG SOLO BG AKU THE BEST
CILI DIA MAK AIRR BERASAP TLINGE HAHAA