My Mini Open House | Terima kasih pada yang Hadir~

.
.
untuk open house taon ni, kami buat cara sederhana sajok.. tak macam taon lepas, 2 kali kot aku buat mini open house.. satu untuk family, satu lagi untuk membe opis aku n hubby... aku masak sendiri plak tu! fuhhh... tapi taon ni relax skit la coz mak mertua aku yang masakkan.. hehehe...

cam tahun ni, kami buat makan² sekali jer la.. kawan² kami jemput datang waktu petang, untuk family pulak depa mai waktu malam... lepak sampai kui 12 tengah malam lagi.. meriah!


sedara-mara bersantai lepas makan nasik... borak² sambil pekena nescafe panas & crabstick popia ejanmamalyna.. hehehe...

.
.time ni depa nak balik dah... ramai kan sedara-mara belah lakiku? kami mmg selalu berkumpul camni.. selalunya umah makteh hubby la jadi port lepak.


cik lynn datang beraya bawak anak² jer.. lakinye kena keje... yang tudung hitam tu jiran bawah umah.. jiran sebelah umah tak kenal, muka pon tak ingat.. jaranggggggg² nampak. huhuhu...


puan manje kite n family pon datang.. tenkiu manje... sorry weh tak sempat nak melayan hang borak... nanti² kite lepak hokey... jom pi kedai cik idah! ngeee~


aktiviti budak².... nasib la depan umah aku tu kawasan die luas.. so depa main bola kat kat tingkat 10 ni jer.. sorry la jenjiran tingkat bawah yer... setahun sekali jer.. huhuhu...


bilik mainan hadif pon bersepah!


dah siap kemas pong...... hari ahad lepas memang lepak umah je la.. tak kua langsung! dok cuci umah, mop lantai bagai... penat sangat weh.. bahu aku ni rasa cam nak tercabut.. kena pi ngurut nih... adeh...

p/s : penat yang bestttt sangat!!

.

10 comments:

bunga_rose said...

tahun depan jemput aku okeh.. menu ko nampak menyelerakan hiihhihi..

Bionic women said...

UGI ME X GI..HEHEHEH

SyaNa said...

lawa umah ko :-)

eima said...

calling² aku nk kedai cik idah tu .... klu boleh pickup seklai la ... hahaha


aku pun enjoys ari tu ...TQ tau ...
fahim aku malu nk join hadif bermain...klu tak bergegar rumah ko ...

Nad @ MamaZN said...

alahai, nampak meriah wpun simple
suke la..!
ruginye tk dpt join, huhu!

Wansteddy Tales said...

maaf tak dapat nak datang singgah. walhal sekangkang kera je jaraknya ^^ kitaorg 1 family penshan sabtu tu, jumaat duty sampai ke pagi sabtu huhu..

eB said...

best dh tuh.
utk bloggers ader x? :)

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh meriah! :)

Chekgu Azrine said...

seronok dan nikmat menjamu kekawan dan sedara dtg makan..

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. bestnye makan2.. hehehe