Berpicnic di Sepang Gold Coast



lepas check out dari Rumah Peranginan Persekutuan Morib, kami gerak ke Pantai Bagan Lalang pulak. makanan untuk lunch semua dah siap masak kat chalet lagi, so tinggal nak ngap je la kat sini.. masa mula sampai tu hujan renyai²... lepas tu dah kembali cerah. Alhamdulillah... dapat la kami berpicnic. klu still hujan kena la angkut semua makanan bawak balik umah...


tak ingat bila last time datang sini.... 2 tahun lepas rasanya. time tu ikut hubby bukak puasa ngan kawan die kat Bagan Lalang.. jauh giler bukak pose kan? huwahuwa....


parking kete pulak kat depan 'kawasan bahaya' ni.. adeh.... nasib baik la dapat selamatkan duit... hadif mintak beli mainan pon aku buat bolayan jek.. giler mahai!! tapi mainan istana pasir die aku dah bawak siap². hadif main tu je la...


sampai je terus pasang khemah n keluarkan semua barang makanan....


sampai dalam kui 1 camtu... air tengah surut...


maklang tengah goreng telur... kena berpayung sebab hujan rintik² n masuk lam minyak. 


jom kita makan... siap kari ikan lagi tu... nyumnyum.... makan ramai² camni memang best...


budak² dah nampak pasir memang tak nak makan la kan?


 dah boring main pasir, jom main air pulak.


muka penuh selut! baju hadif ni dah ketat.. nampak gaya kena beli baru lah coz taon depan nak pi Redang... yeeehaaa.... tak sabar!


4 comments:

Nieyl said...

lame nyer la x p pantai....

Nafira usof said...

bestnye makan ramai2 cam tuh~

deqlis said...

bestnyerr..nie tido dlm khemah tue ker?? lama dah tak camping2x nie..tingin nk ajak en hb nie..syok main masak2x..:-)

mama_umar_maryam said...

best btol picnic cenggini