Baucer Makan Murah di Garden Lifestyle Store & Cafe

.
.
meh nak share satu deal makan² yang besh... murah kot! :b

jom kite makan di Garden! ada banyak branch die.. kat Alamanda pun ado... cantik sangat restoran nih.. english deco gitew.....

klu beli baucer makan yang berharga RM10, korang akan dapat baucer yang berharga RM20.. best kan? rugi kalau tak beli weh... aku dah beli pon baucer RM19 tu.. leh makan food yang berharga RM40.. nanti nak ajak Mr. K datang makan sini...

opismate pon aku suh beli.. we all share baucer... nanti time lunch leh makan same². huhuhu....


aku penah makan sekali je kat Garden nih... masa sambut besday aku awal taon nih.... die punye steak memang terbaikkkk!

kalau sesape nak beli baucer murah tapi makan sedap nih, boleh klik link kat bawah eh....


http://www.livingsocial.com/deals/517572?rpi=

1 comment:

~MommyAida~ said...

Wahh menarik ni..bleh try nanti..hhihihi