Dari Legoland singgah Cuci Mata kat Johor Premium Outlet :-)

.
.
lepas keluar dari Legoland, kami singgah isi perut dulu kat KFC kat Mall of Medini.. masa tu dalam kui 6 petang rasanya... lepas makan terus gerak ke JPO... sampai Putrajaya dah tengah malam.. hewhew...


 sampai jugak akhirnya.... hubby cakap bawak jugak la datang sini sebab nak tunaikan impian bini dia.. hewhew.. hubby dah 2-3 kali sampai sini. bini die je tak sampai lagi :b


 weolls singgah skejab jer.. tak larat nak jalan dah coz seharian dalam Legoland kan? jalan sikit, benti duduk jab rehat.. memang penat sangat... hewhew... sampai esok tu kaki rasa lenguh...

tapi penat² pun aktiviti cuci mata n cuci poket tetap jalan.... giler kentang kalau tak soping kat Padini tuh!! harga kaw-kaw punya less!!! 


 hasil penat berjalan... :b


 kemeja padini ni harga dalam RM24 kot.. esok tu trus pakai tak tunggu basuh dah. huhuhu...


 tshirt Seed ni RM9 sajok! murah kan?


kemeja lengan panjang brand Seed - hubby punya... teka berapa harga???
RM19 je uolls..... terus rembat 3 lai.. 2 untuk hubby, lagi selai bagi kat pak mertua


mak beli pant jer.. brand cotton on. RM30. selai je untuk mak tapi harga paling mahai! caner tu?? kekeke....


boleh la takat nak cuci mata kat butik² eksklusif dalam tu... tak mampooo wei... kalau kita aim nak beli something okey la. siap bawak duit sekali... tapi kalau yang ado-ado je ni, masuk Padini/Vincci/cotton on pun dah okey dah.. muahahaha.... tapi dulu hubby belikan aku jam fossil kat sini murah wei.. memang less kaw² time tu.. masa aku pegi takde pulak less! mencik. :b


.

6 comments:

eima said...

unjtungnye dpt berjalan kan ... siap dpt soppin

Nad @ MamaZN said...

Bju seed hadif kaler biru tu cun..serius!

Zura Lee said...

syok nye shopping... jeles nih !!

Aleyn said...

Tak sampai lagi...ala bukan nak shopping ...jamu mata jer nanti..hehe

~MommyAida~ said...

mmg penah pg JPO ni..n murah2 esp kalo kat Padini..tu yg borong habis buat stok raya hari tu..huhuhu

Nafira usof said...

bab shopping nih mmg best.. lebih2 lagi kalo ade duit~ kekeke