Reward sebab Selalu kena Tinggal | Jam Raya!!!

.
.
malam tadi masa tengah syok² tengok tv, aku perasan henpon aku bunyi... henpon lam bilik tengah caj... so malas nak pi amik.. buat tak tau je la... pastu asik keep ringing jek,terus aku bangun takut ada apa² emergency kan? 

5 miscall dari lakiku... huhuhu... hubby outstesen ke JB sana... dalam bulan puasa ni dah 2 kali la outstesen.. sekali keluar dekat seminggu.. nasib la dpt laki keje lam bidang risikan ni... memang tak lekat kat umah... bulan pose ni bape hari jek nampak muke die.. huhuuh...

"yang, abang kat JPO nih.. haitu awak cakap nak jam fossil. nak yang macammana? abang dah whatsapp tu.. cer tengok"

gulp!! telan air liur jab... pastu terus jerit suka!!! hahahahahha


 yang mana satu??????????


 dan akhirnya aku pilih yang tengah!!!

tenkiu sayam... sayang u ketat².... tak sabar nak tunggu hubby balik jumaat nih~


omaknye dapat, untuk anak pon mesti la ada.... tambahan baju raya... huhuhu...

pastu hubby ku cakap, die balik jumaat nih.. hari sabtu die nak bawak aku pi JPO. sebab die dah berkenan ngan satu kasut nih.. nak suh aku tolong pilihkan.. huhuuh... tapi tengok la jadi ke tidak... bulan puasa ni malas nak pegi bejalan.. huhuhu...

ape pon, Alhamdulillah dengan rezeki dari NYA. 


.

13 comments:

eima said...

untungnye badan .. aku ni tak penah bertukar jam ... yg hantaran tu la aku pakai sampai la ni ...

Ardini Humaira said...

waaa jam fossil lawa :D

aizu's life said...

berbaloi2 kena tinggal.. hihi

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya, kita pakai jam anniversary dari 4 tahun lepas...hu hu hu...cantik jam tu..

Mrs. Mel said...

last friday balik jb.. on saturday tu kat jpo org crowded sangat kat fossil.. harga kaw2 kot.. hehe..

kita dah dpt satu jam idaman kat situ bln 1 haritu. mmg harga dia sgt ok, beli online pun tetap kat jpo murah lagi.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer....errr ikut la dia pilih kasut tu...tak baik tau malas malas :)

|| NaFiRaa || said...

bestnye~ dapat jam raya~

ratna said...

Best...best...

SyaNa said...

cun!!!!
ce riki sat rege jam kanan sekali tu brape?
meh kabo ke aku

@e_da said...

bertuah cantik la jam tu!

eB said...

fossil?
bestnyer... i lioke
^__^

Nad @ MamaZN said...

ala...bestnye!
bertuahnye badan, huhu!

Chekgu Azrine said...

saya pun nk satu la yang..hehe