Mall of Medini Nusajaya

.
.
 kalau nak tau, sebelah Legoland tu ada shopping mall... aku parking kat bawah mall ni lah... agak² bila nak datang sini, bawak la duit lebih sikit.. kot² lepas keluar dari Legoland nak singgah cuci poket kat mall ni pulak.. huhuhu..

 Mall of Medini... sedap nama mall nih... mall ni 2 tingkat jer.. tak besar sangat.


 banyak lagi shop lot tak bukak... baru lagi kan? nanti dah lama sikit penuh la kedai kat sini.. :b


 sebelum masuk legoland, pekena sweet corn dulu...


 kat sini pun ada banyak kedai makan tau.. agak² takmoh makan kat dalam Legoland tu, boleh la makan kat mall ni dulu...


 ada restoran nasi beriyani


 KFC pun ada... tapi harga die memang mahal sikit dari biasa yer.. lepas kua dari legoland tu kami singgah makan kat kfc.. die up harga dalam 2-3 hinggit rasanya....


 the Manhattan fish Market

ada banyak lagi kedai makan kat mall nih... sediakan duit sajok.. huuhuh...


 Colours...


 Polo Haus


al-ikhsan pun ado!


CarloRino


aku jenjalan cuci mata je la.. tak masuk pun satu kedai kat dalam nih.. bajet nak pegi Legoland je kan? tak tau pulak kat sini ada soping mall... kalau tak....... :b

.

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Kalau tak... :-)

eima said...

o0o ade mesti mahai tmpt pelancong ex ch, genting langkawi

Atie.Rashid said...

branded2 nye kedai kat situ... mau juling mate nak soping....

azah nasarudin said...

berape ringgit parking di sini?

azah nasarudin said...

berapa ringgit parking di sini?

azah nasarudin said...

berapa ringgit parking di sini?

MRS. K said...

Masa kami pegi parking free lg