Deal Murah Wet World Waterpark

.
.
aku nak share deal kat Groupon nih... murah la sikit kot dari harga sebenar... aku penah pegi wet world ni sekali.. itu pun dapat free coz menang contest.. hehehe.. boleh baca review aku pasal Wet World Shah Alam kat ENTRY ni yer... best jugak kat sini.. memang khas untuk budak² bawah 12 tahun coz mainan air dalam ni takde yang extreme ke hape... huhuhu..
.
 boleh guna baucer ni dekat wet world Shah Alam, Batu Pahat n Pedas. valid sampai 31 Jan 2013...


dan aku dah selamat purchased 7 tiket.. hewhewhew... nanti nak pegi dengan bff, Lynn n family...

kalau nak beli baucer ni boleh klik link kat bawah :

 
.

1 comment:

Anje Mamy Balqis said...

tak leh mandi kat wet world sbb ada kes kencing tikus...hu hu hu