Review Legoland Malaysia | Lego City

.
.
Lego City 
Ni game budak-budak sebenarnya. Tapi org dewasa pun boleh maen. Contohnya kami! hehehe Yang ni ktorg line up dalam 15minit

Read more: Legoland Malaysia..all about lego.. | Wawa Abdullah http://www.miszwawa.com/2012/09/legoland-malaysiaall-about-lego.html#ixzz2Cka9c686

rides n games kat Lego City ni more untuk budak². ofkos la kan? ;b... Lego City ni macam bandar mini siap ada balai bomba, airport, sekolah memandu, etc.


  • Lego Airport 
  • Rescue Academy 
  • City Stage 
  • Lego Express 
  • The Shipyard 
  •  Driving School 
  • Junior Driving School 
  • Boating School

Lego Airport

Lego Airport ni ada ride kapal terbang kecik yang berpusing macam merry go round. Sesuai untuk budak² je la tapi time aku tu die suh naik sekali teman anak...


pusing-pusing sampai naik pening.. banyak betui rides pusing² kat Legoland nih. :b


Rescue Academy

kat Rescue Academy ni korang boleh main anak-beranak. game die korang kena drive kete bomba tu then padamkan api (tapi takde api pun). konon je la.. pastu patah balik drive ke tempat asal.


tapi semput wei nak gerakkan kete bomba nih.. die guna cam sistem pam angin kot.. kami laki bini kena pam guna tangan untuk gerakkan kete tu... semputtt.... ke main berat kete ni.. last sekali tak bergerak pun.. staf legoland yang kena tarik kete tu ke tempat asal.. kuikui.. kurang stamina nak pam.. wahahaha...



Boating School

hadif nak sangat naik bot kat sini.. so aku suh hubby temankan.. que boleh tahan panjang...


Legoland~


hadif yang drive tau.. kuikui...


kemain suke die...


Junior Driving School

ni macam naik kete kat soping mall tu jer.. hadif tak nak naik pun.. huhuhu...


City Stage

boleh tengok live show kat sini.. kena alert la kui bape start persembahan die...


mula² start ada pempuan omputih buat persembahan dengan tali ni... melilit sana sini...


pastu kua orang ni pulak. die ni macam pencerita la dalam live show nih...


ni show untuk budak-budak la.. show ni bertemakan educational di mana dorang ajar budak² ni tentang keselamatan kat rumah... enjoy la jugak...


Lego Express

jom kite naik choo choo train pusing satu Legoland...


 kecik besar pun boleh naik...


kami dah sampai Legoland... anda?? :b

sila la bawak anak² ke Legoland... pasti menyeronokkan dan berbaloi-baloi... kalau nak pegi USS tu rasanya biar anak besar sikit la kot.. kalau anak kecik memang sangat limited rides yang boleh naik...

.

5 comments:

Nad @ MamaZN said...

Review yg best...bleh jd rujukan pasni =)

bunga_rose said...

Nak gi lego land kena tunggu anak beso la k.. tak larat aku nak melayan kerenah 2 boyish aku tu kang hahaaha.. n tgk review dari ko memadai la kot klu tak dapat pegi pun ngeeee..

Nana said...

menarik!

Nafira usof said...

budak2 mesti seronok kalo datang sini..:)

eima said...

best.... untung hadif merata dh dpt jln