Pizza Mania Legoland Malaysia

 .
.
sebelum masuk Legoland dah breakfast sebenarnya... tapi bila dah naik rides, kena berjalan lagi, terasa lapar la pulak kan? so kami masuk restoran pizza mania ni dekat zon Imagination. dont worry k. kat dalam Legoland ni memang banyakkkk restoran dan yang penting HALAL... tapi harga dia paham² sendiri la ek. harga kat sini caj kat pelancong asing boleh la kot! :-(


Pizza Mania


suasana dalam restoran pizza mania... memang sangat besar restoran nih...


ada pizza n pasta sajok...


order spagheti kongsi 3 orang... harga tak ingat lah.. semua ni dalam RM23 kot!


aiskrim cornetto RM5.50... aku buat pekak telinga je bila hadif mintak nak aiskrim.. huhuhu...


aiskrim magnum RM7.00! mampoo?


aiskrim paddlepop RM4.00????


mineral water RM2.50

bagi aku la, makanan die memang mahal... ko jual untuk pelancong asing boleh la harga nih! untuk rakyat Malaysia cer bagi potongan harga skit... tak rugi kot!

.

12 comments:

PinkUmmi said...

mahalnye

Nana said...

tak leh bawa masuk makanan dari luar eh
gile babas mahai

JaSSNaNi said...

umakkkaiii.. saya suka makan eskrem connerto yg black white tu.. harga baru rm2.20 kat stesen minyak.. hehehe.. manyak untung woo.. jual kat legoland ye..
dah tu air botol tu wajib angkut dari luar, letak dlm h/bag siap2.. tak pun siap bekal beg sandang utk air mineral kan.. mahal betul sana..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tak berkesempatan utk jejak kaki lg kat situ ni..
huhuh.. thn dpn kot.. ;-p

Nurul Ain said...

kalo g sana nak seludup air dgn makanan la..tak sanggup beli

Aisyah Husaini said...

wah sangat mahal kak..nampak gaya bawak bekal kui kui kui. i kan kedekut ha ha ha. melampau mahal tu.

SyaNa said...

gila kentang rege dia
kalo kt genting tu paham la kan kena daki bukit gitu nk smp
ni kt tanah je kot tempat nye
ape daaaaa

ratna said...

Best ada byk food halal..byk choice. kami pegi legoland yg kat cni kena isi perut dulu kat umah pastu kena bawak bekal lg. sedih rasanya sbb budak2 cepat lapar. Jd kalau bekal dah abis, so beli ajer apa yg bole dimakan.

Nad @ MamaZN said...

Setuju cdgn kay tu! =)

Mamamanja said...

mak aiii mahal gilos! kalo anak berderet sumer nak eskim rabak mak! huhuhuh

eima said...

klu pi kena bw bekal nasi lemak piknik dlm tu la ... hehe

Cik Eka said...

minggu depan opis buat rombongan 5s ke Johor.. dlm tentatif program,ada g legoland.. x masuk la nampapknya... hiiihihi