Pancake Durian VS Durian Crepe

 .
.
ade beza ke antara dua nih??? dua-dua aku dah rasa... memang takde beza pun!! crepe die je la kot antara tebal dengan nipis jer.. huhuhu... tapi aku hairan la, awat skang baru nak naik durian crepe nih? padahal dah lama kot ada benda ni, tapi dia panggil pancake durian lah! lebih kurang macam rebranding lah, kasi tukar nama glamer skit - durian crepe.. hewhew....
 
 durian crepe


 pancake durian

so mana lagi sedap???? ofkos pancake durian dekat sweet chat lagi terbaikkkk!!!! durian crepe yang aku beli tru membe tu kureng sikit la... kena pandai buat crepe die, baru la sedap coz isi dalam die sama je kan? huhuhu...


12 comments:

mama tisya said...

nanti nk try yg sweetchat..tp durian crepe kita order ngan kwn sedap

SyaNa said...

haah kulit dia jek beza aku rasa
ade yg aku makan rasa mcm kuih ketayap jek

Mimie said...

sana sini durian crepe

Syafinas said...

xpernah makan durian pancake...beza sgt ke rasa dia dgn crepe ni??mgkin crepe ni dah fenomena tu yg org berebut nak makan....

Jue a.k.a Ibu 2F said...

yup..dua2 sama dan sedap

SYANI said...

Muak makan durian crepe sebabkan ada krim tu.. Better makan durian ori... baru puas hati..hehehe

anis said...

sekarang crepe durian sangat popular.nak beli tapi tak jumpa lagi. nak buat memang tak lah

FieZaLieSa said...

tekak sy tak leh nak terima DC..doyan ori lagi puas..hihihi

Nad @ MamaZN said...

Haritu g the mines nk beli kt sweetchat skali abes daaaa....

kak nora said...

sane sini crita psl durian ..tapi bunda tak makan durian..tempoyak makan lah..hehe..terbalik pulak yer..

eima said...

aku tak trasa nk mkn pun lagi .... tgu2 la... burger bakar pun tak try pun ..sampain dah abis fenomena

bunga_rose said...

aku suka lg makan isi durian camtu je dari makan durian crepe ni haahahah