Teringin~

.
.

 antara percutian idaman.... 

boleh tahan murah kan harga tu? tak dapat cruise pegi Krabi or Phuket, dapat naik cruise kat perairan Penang pun ok what! tapi bila la nak dapat???? tsk tsk..

kalau ada yang teringin nak naik boleh klik link kat bawah :




Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

8 comments:

Nieyl said...

teringin jugak...tapi x leh la...sbb nak beli tiket ke KK..nak holiday kat sane...next year la..hihihi...

bunga_rose said...

aku takut naik kapal ke, bot ke.. aku takut klu aku jatuh dlm laut tu pastu mesti lemas sebab aku tak tau berenang hohohho

mama tisya said...

teringin gk tp tula bila ntah dpt naik

eima said...

TAK MO LA.... NGERI WEI ... MANATAU LANGGAR ICEBERG KE .....

Nafira usof said...

tingin jugak..huhuhu..

kelik ai haitu naik cruise gak.. dari singapore ke phuket.. 1 kepala rm5k..*fengsan~

Nad @ MamaZN said...

Cambest, tp takut! Huhu

Chekgu Azrine said...

Teringin..tp kalau x6 pengsan..hahaha

mama_umar_maryam said...

mcm tingin2 tu ade..huhu..tp aku ni dok bygkn laut bergelora,hahaha